hell yeah!!
to je uredu ei
GC WE LUV U AND WE'RE BEGGING U TO COME IN SLOVENIA... xD
jst to poussssssoood pišem
tut k so blogi
tm neki čist ena mim tema jst pa :come to slo!
haha
WE F***** ROOOOOOCK THIS FORUM!!
sploh ane ..maja mi2 tuki skos s to slovenijo težive...
a mislte da so GC heroes že kj gledal za slo!
jst sm 100 posto da so že vidl tisočkrat to SLO, zato ker vedno k so blogi mam jst ful doug sporočiu in tm SLOVENIAAAAAA LOVES U! xd hehe
you're damn great gurls...
pa seii bote vidl d jih bomo spravl sem k so 1000 posto že vidli kej v zvezi z nami bogimi & obupanimi & upajočimi & obsedenimi fani d boiio se odločl d prideio pa pogleat u to našo meihno državco nekje bogu za hrbtom XD
mormo se zment vi2 povejte na kir blog se spravmo pa težimo z istimi komenti... XD js sm bolana od njih... O-B-S-E-D-E-N-A!!
you are so like meeeeeeeeeee!!! us!!!!
yaay
maja dobile sva trojčico :)
alredy love u hehe XD
težila bom dokler bom mela prste na rokah da tuki pišem pa se matram skos!
na bloge se spraut je prepozn... to morš bit tak psiho k jst (obesedna ane) in pol čakaš da je blog in HIIIIIIIIITR pišeš da prideš na prvo stran in velik pišeš kok smo dessperate!
to je to
takrt k benji napiše blog bi blo fajn da bi zamorile do konca! XD hee
a mate vi2 msn? bi bla vesela zlo... unim na netlog jes pa še tui treba težit če jih je prek 100 d nei prideio sm se upisat pa glasujejo d nas bo usaj 150...
we're gonna get them in slovenia you'll see xD
res k ena psihota skor tuki žviva gor pa prou folku govoriva nj gre komenterat! :D
We love you! :D
Aja pa eva a maš ti un srčk k ga skos limava? dj ga sm:P
ful je opazn :P
aja midve sva tok ...zlo vztrajne d Paramore vejo za naja XD hahhaha
mava msn :P moj: maja_avbelj@hotmail.com
aja pa u temo bi blo supr tut kj pisat pe čeprou o pingvinih nakladaš!XD usaj zgleda d je folk tuki...
madžari majo že čez 3000 postov :S
sure thing sweety :P res je dost opazn :D
ej a je n netlogu k je že timeja rekla d je ful fenov, no a je možn na kko skupno stran dat tole za demand?
k če rabš to kodo za nna stran ni blema, ti jst povem kje najš...