Good Charlotte

But tonight, tonight, it's on tonight
I don't want your boring life,
And I don't want your 9 to 5,
Or anyone to tell me how to live my life! 

Tags: slovenia, slovenija

Views: 1716

Reply to This

Replies to This Discussion

haaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha to je je prou grozn. takrt k je TIŠINA je use tok faking smešn da bi kr umru XD

tko k jst pa maja zadnič pr angleščini.. foks je car, ampak tut strog kdaj ane..

in jst valda tm u zadnji klopi pr steni maja pa eno klop pred mano..
brali smo 2 teksta(edn o Starbucks edn pa o Apple company).. in je bla GROBNA TIŠINA.. jst pa maja sva se začele tokkkkkkk smejat da so men po celi faci lile solze, obrnla sm se u steno pa tm jokala pa se režala kukr že doug ne.. to je sam če majo pogledam pol pa pogledam foksa (kkšne druge bi že 30krat vn poslau ane..) In on tm sedi pa naju gleda pa tko mu gre ful na smeh
in mi je blo še bl fascinantno in sm umirala tm,.. pol sm se komi skup spraula da sm rešla kj omfg

KRIVEC JE PA FOAMY (to je una veverica k govori o coffeeeeeee!) omfg no xD crazy
žiujo žiujo pa WELCOME :P
jst sm Eva :)
kje ste usiiiiiiiii?
ja pa če je starsmucks XD dj jst nevem kaj je blo tkrt - k d bi smejaln plin not dau XDDDDDDDD to je biu res brezevezn smeh XD jst se kr za katarino skrila sam ni nč poomagal XD

apa pol ene par dni poznej pr nemščini - ojej ojej. no tuki pa sediva prva vrsta ob oknu -res tm je čist mir foks ignorira tko d je peaceful D:
no in tko pač edlamo u četrtk vaje za test, jst pogledaxm in vidm da je na drugmu koncu mize pred mano tak 3 centi velik un ta debeu pajk. mene šok zadane pa sam evo butnem, ona zalaufa iz klopi vn jst za njo k oknu (baje je blo tko k d bi hotle čez okn skočt XD) in po lsam šok O.o pa en cviljenje pomoje zravn. pa tko vse je blo s svetlobno hitrostjo. no pajka je šok zagrabu pa je padu z mize pol epa eu tko: "EAT THAAAAT pa ga pohod". baje foksu ni bl onč jasn pa sam tko..dejte se umiriiiiiiiiit

oh jeboti pajki.
jemo jogurte! =D

new moon traileeeeeeeeer the new one :D
hahahahaha.
fajn se mate. xD
pa jabuka tut!
joj eu, k bi ti vedla kok sm se jst smejala, k si mi poslala tole...
usa navdušena hehe.

ni mi ušeč tale traileeeeer!
k se ful vid d je use s kompi narjen...
pa jacob se je ustrigu.
pa bella pa edward sta grdaaaaaa najbl... grozna sta uglavnm. fuj fuj fuj. ne znata igrt.
pa volkodlaki so grdi. nerealistični. :( :(
sam je dobr k tm una reče: so, ur an adrenaline junky now? sm se smejat začela. :D

pomoje nou nč bol film kokr pa ta pru.

ga bom šla gledat, ampak bom rajš počakala na avatarja pa na holmesa. :D
pismo smo mi za zdravo žiulenje :D
oo avatar bo HUUUUUUUUUUUD aljuš gremo skup gledat?:D pa oja holmes:D

men je pa trailer všeč sam kristen mi v prvi polovici ni ušeč. alice je dobra, jake je dobr(u knigi se ustriže tko d se more :P)
drugač pa let's WAIIIIIIIIIIIIIIIIIIT
haj haj^^ js sm pa valentina pa me kličejo tinko/tina/tinč whatever you like^^

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden