Good Charlotte

Czech fans are here! Greet all czech fans!

Views: 175

Reply to This

Replies to This Discussion

nojo :D klikyháky sou hrozný, ale co ta výslovnost :D oni řikaj pořát dokola ky, ale pokaždý to zní jinak XD
xDDDDD Tak já neivm, já mylsim, že si pak člověk zvykne, jak to má bejt xD Já když sem poprvý slyšela angičtinu a měla to napsat, tak sem taky myslela, že po mě chce někdo něco nemožnýho xD
jooo taky mi to přišlo všechno stejný ale teď úpo v poho....občas rozumim i nějaký to slovo když se koukám na nějaký to anime bo film XDDD
No vidíš, máš dobrej předpoklad k otmu rozumět za ptěch pár let už víc slovům xD
Ty jo, ted sem koukala na DŮm snů a oni neřkeli, koho vyhodili, sakra! xD Já na to jako jinak nekoukám, ale neměla sem co dělat u fyziky xD
Dům snů??? teď sit o nějak neumím zařadit..... no neva no :D hele já sem tam něčemu anglicky taky rozumím, ale ne zas tak moc, no xD
heh XDD tak to seš na to s anj jako já XDD
tak aspoň nejsem sama :D ne, hele , já myslím, že jsme na tom ještě dobře.....
xD
No, já nwm, když koukám na anglickej film, tak rozumim celkem v pohodě, teda americkou angličtinu, s australskou mám torchu problém a s britksou ještě torhcu větší xD Ale doclea si zvkyám xD Ale poslechy ve škole mi přijdou torhcu pritmitivní, že se na tom člověk nic nanučí xD
Tadyyy je nudaaaaaaa xD
To chce něco vymyslet.... ale já na myšlení moc nejsem xD
Co takhle nějakou hru? xD
Everything is gonna be all right!
Hru? xD Můžeme napsat příběh xD o GC s tím, ža každje může napsdat pokadžý max tři věty xD Nebo si můžeme zahrát slovní fotbal xD A nebo nevim xDD
Ten příběh zní dobře.... takže začni! xD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden