Good Charlotte

Czech fans are here! Greet all czech fans!

Views: 175

Reply to This

Replies to This Discussion

no jo no xD v Americe :D toje docela daleko holka.... a neboj... já mám dneska dokonce dvojitý rande xD slovíčka z angliny a biologie.... to je teprve zlý xDD
heh já trojitý...héééč....chemie,biologie a naj XDDD
dobře, ty si vítěz :D
Možná si vyhrála bitvu, ale...válka ještě trvá xD Hm, já mám dneska rande s ruštinou, němčinou, češtinou xD Jé, biologii píšem v pátek xD A mě ten člověk neba! xD
No, co Amerika může bejt daleko, ale to, že se tam jendou odstěhuju nezmění, ani to, kdyby jí přesunuli na Mars! xD
Co je naj? xD
Myslím, že na Marsu by se ti žilo těžko holka :-P....
ruština?, němčina? prosimtě, kolik se těch jazyků vlastně učíš? :-D
Náhodou, až tam udělaj nějakou vesmírnou stanici, tak to půjde xD
Učim se jenom tři xD ruštinu, něminu a ájinu xD Ale možná od příštího roku francouzšinu xD Uvidíme xD Ale když se dostanu a vejšku, kam chci, tak budu mít japonšitnu nebo čínštinu xD
páni, tak to tě docela obdivuju... a na jakou vejšku chceš?
já se učim anglinu, frájinu a latinu (ta mi teda moc nejde, no xD) a už teď toho mám až nad hlavu xD...
njn, kdo chce dneska prorazit musí umět japonsky :D
naj měla bejt anj...mi nějak utekly písmenka XD....heh tadá já smám jen anj a úplně mi to stačí XD....teď se snažim taky o jap ae moc mi to nejde XD
Sem si říkala, co to asi bude xDD No já, angličitnu miluju a tak je to můj nej předmět xD ostantí jsou na tom už hůř xD Já teda ještě japonšitnu nijak nekzoumala, ale jako z hledisk estetiky to vypadá zajímavě xD
jo, mě anglina taky baví .... a francouzština taky, ale ne že by mi to nějak extra šlo xDD
joo taky mám anj ráda...akorát ona se mnou nechce moc spolupracovat XDD....japonština je super...až na ty jejich klikyháky XDD
No, my sme ted dostlai novou profesorku a to je na zabití xD Všichni z ní maj akorát prdel xD
No právě ty klikyháky xD Mně trvalo asi dva měasíce než sem se naučila azbuku a ta bych řekla je jednodušší než to co maj Japonci xD Ale čínština je prej daleko horší xD Tam maj ty obrázky xD Já než bych nakreslila jednu větu...xD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte