Good Charlotte

Czech fans are here! Greet all czech fans!

Views: 175

Reply to This

Replies to This Discussion

Já štvu učitele už teďka xD Ale školní rádio nemáme xD Asi budem muset nějaký založit xD
no jasně! XD...akorát tu růžou vyměniz za fijalovou XD
Proč fialovou? xD I když jí mám radši než růžovou...Ale Benjimu růžová slušela xDDD
každej by mohl dát jinou barvu, aby to bylo trochu pestrý :-D já chci modrý vlasy..... nebo zelený.... vždycky sem to chtěla zkusit xD navíc růžová by mi neslušela :D
heh to byl byl mazec kdyby měl každej jinak barevnou hlavu XDD
Stupid replies xD
No, modrou sem taky chtěla vždycky zkusit xD Anebo tu růžovou xD Ale zelená se mi na vlasech nelíbí, ani na Benjim se mi nelíbila xD
Ale já už měla červenou a fialovou, změna je život xD
JJ, to by bylo cool xD Ale jenom barvy duhy xD
já sem měla jen růžový melíry a na mně to vypadalo dost hrozivě XD...teď chci zkusit tu fijalovou, tak snad to dopadne obstojně XD

barvy duhy by byla hustý...ještě by každej měl oblečení podle barvy vlasů XDD
Tak fialoá sluší snad každýmu kromě mě xD Já na to nemám ksicht na takovýhle barvy xD
A boty taky a každou tkaničku jinou xD
Chjo, já musim pst úkol na ájinu a vůbec mě to neba xD
no tak sme dohodnutý... teď to ještě chce těch deset lidí xD
už jen 7 XDD
to jo no, ale vleče se to tak, že mi ty vlasy možná zmodraj časem, než abych si je musela barvit sama :)
Jako vy si tu rozjíždíte party beze mě xD Já mám dneska rande se zemákem xD No mě spíš vlasy zešedivý z naši milý paní profesorky xD Na jednou stranu by to bylo plus, aspon bych to nemusela odbarvovat xD Ale v Americe maj úžasný barvy na vlasy oni maj ty svítivý jako je modrá a tak xD Ale unich je to fakt modrá a ne nějaký bezbarvý cosi xD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte