Tags:
Też czytałam, ze chłopaki mają zrobić sobie przerwę... Jak natknę się jeszcze na ten artykuł to go tu umieszczę;)
No Communication <3 Dziękuję, że mi przypomniałaś o tej piosence:D Zapomniałam o niej, a to była kiedyś jedna z moich ulubionych piosenek.
bylabym wdzieczna ;)
spoko :) lubicie piesnie gdzie joel wystepuje goscinnie? f.e. 'elevator', 'sulla mia pelle' ?
Elevator jest genialne, teledysk kocham:) Sulla Mia Pelle jest OK, ale mnie nie zachwyca...
hahaha! GC i hiatus! hahahaha, kocham ich za te żarty. przecież oni robią hiatus po każdej płycie, hahaha! (tak, Joel, wiemy, że chcesz spędzać czas z rodziną, ale, hahahaha, hiatus!). Kocham ich poczucie humoru.
powiedziałabym ci bardzo chętnie jakbym znalazła, gdzie to czytałam. przejrzyj tutaj fora inne, bo ja zupełnie nie pamiętam, gdzie był ten artykuł. Wiem, że ktoś dotarł do nich z tą wiadomością (rodzina, przyjaciele? chyba rodzina, ale głowy nie dam) ;)
monica said:
wielkie dzięki za odpowiedź! powiesz mi coś więcej o tej tragedii?
http://www.complex.com/music/2011/11/mixtape-premiere-the-madden-br...
Slyszeliscie ? To ta skladanka, o ktorej tak pisali xD
Słyszeliśmy :D Fajna:)
A ja dzisiaj na You Tubie wpadłam na przeróbkę "Sexyback" Justina Timberlake'a, w wykonaniu GC to jest coś:D
dzieki!
Monika said:
powiedziałabym ci bardzo chętnie jakbym znalazła, gdzie to czytałam. przejrzyj tutaj fora inne, bo ja zupełnie nie pamiętam, gdzie był ten artykuł. Wiem, że ktoś dotarł do nich z tą wiadomością (rodzina, przyjaciele? chyba rodzina, ale głowy nie dam) ;)
monica said:wielkie dzięki za odpowiedź! powiesz mi coś więcej o tej tragedii?
poprosze o linka ;p!
p.s. elevator rowzniez uwielbiam :D
Agnieszka said:
Słyszeliśmy :D Fajna:)
A ja dzisiaj na You Tubie wpadłam na przeróbkę "Sexyback" Justina Timberlake'a, w wykonaniu GC to jest coś:D
© 2012 Created by Good Charlotte.