Tags:
Permalink Reply by Agnieszka on November 11, 2011 at 10:05am Też czytałam, ze chłopaki mają zrobić sobie przerwę... Jak natknę się jeszcze na ten artykuł to go tu umieszczę;)
No Communication <3 Dziękuję, że mi przypomniałaś o tej piosence:D Zapomniałam o niej, a to była kiedyś jedna z moich ulubionych piosenek.
Permalink Reply by monica on November 14, 2011 at 2:15am bylabym wdzieczna ;)
spoko :) lubicie piesnie gdzie joel wystepuje goscinnie? f.e. 'elevator', 'sulla mia pelle' ?
Permalink Reply by Agnieszka on November 14, 2011 at 12:09pm Elevator jest genialne, teledysk kocham:) Sulla Mia Pelle jest OK, ale mnie nie zachwyca...
Permalink Reply by Monika on November 17, 2011 at 1:31pm hahaha! GC i hiatus! hahahaha, kocham ich za te żarty. przecież oni robią hiatus po każdej płycie, hahaha! (tak, Joel, wiemy, że chcesz spędzać czas z rodziną, ale, hahahaha, hiatus!). Kocham ich poczucie humoru.
Permalink Reply by Monika on November 17, 2011 at 1:33pm powiedziałabym ci bardzo chętnie jakbym znalazła, gdzie to czytałam. przejrzyj tutaj fora inne, bo ja zupełnie nie pamiętam, gdzie był ten artykuł. Wiem, że ktoś dotarł do nich z tą wiadomością (rodzina, przyjaciele? chyba rodzina, ale głowy nie dam) ;)
monica said:
wielkie dzięki za odpowiedź! powiesz mi coś więcej o tej tragedii?
http://www.complex.com/music/2011/11/mixtape-premiere-the-madden-br...
Slyszeliscie ? To ta skladanka, o ktorej tak pisali xD
Permalink Reply by Agnieszka on November 18, 2011 at 2:49pm Słyszeliśmy :D Fajna:)
A ja dzisiaj na You Tubie wpadłam na przeróbkę "Sexyback" Justina Timberlake'a, w wykonaniu GC to jest coś:D
Permalink Reply by monica on November 24, 2011 at 3:05pm dzieki!
Monika said:
powiedziałabym ci bardzo chętnie jakbym znalazła, gdzie to czytałam. przejrzyj tutaj fora inne, bo ja zupełnie nie pamiętam, gdzie był ten artykuł. Wiem, że ktoś dotarł do nich z tą wiadomością (rodzina, przyjaciele? chyba rodzina, ale głowy nie dam) ;)
monica said:wielkie dzięki za odpowiedź! powiesz mi coś więcej o tej tragedii?
Permalink Reply by monica on November 24, 2011 at 3:06pm poprosze o linka ;p!
p.s. elevator rowzniez uwielbiam :D
Agnieszka said:
Słyszeliśmy :D Fajna:)
A ja dzisiaj na You Tubie wpadłam na przeróbkę "Sexyback" Justina Timberlake'a, w wykonaniu GC to jest coś:D
© 2012 Created by Good Charlotte.