Good Charlotte

Are there any fans from Lithuania?
Būtų neblogai bent kažkiek pakalbėt apie juos savo gimtąja kalba. Gal kas nors buvo jų koncertuose ir turit ką papasakot?;>

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

What' up guys:) sveiki visi

Reply to This

Pas mane biški grybiškai tas koncas yra, nes aš jį dalimis siunčiaus, atskirai kiekvieną dainą, galiu atsiųsti, jei reikia
creative_

Wow, naujų žmonių matou xD

Reply to This

Tai sakau, susirask mane per skype

Reply to This

Laba diena visiem...pykes visa vasara nieko nerasiau, nes man prie intiko nedaug duodavo;O
ziuriu prispito GCTV, paziejau kelis, uzejo nostalgija tokia xD reik kada, kai akiu nuo kompo neskaudes, paziet visus!
matau nauju veidu, davai visi jungiates prie diskusijos, o tai mes su egle ir creativu jau senai i lankas nuklydom, ne apie gc net kalbas velem xD

Reply to This

estai tai visalaik kazkokie aktyvus, net keista:D
kaip jum ju albumas greatest remixes? albumo,aisku, pacio nepirkau(nes man rods, kad toks iki lt net nedakeliaus;D) bet turiu beveik visus tuos mixus. kokie grazus! kaip man patinkaaa, tikiuos jie i savo naujas dainas nedes per daug electro muzikos, bet vistiek jauciu, kad nebus kaip anksciau, jauciu net daugiau techno nei good morning revival. bet aj, vistiek myliu juos;P

Reply to This

Na, as tai ieskojau ju dainu, bet nieko gero neradau serveryj, reiks dar paieskoti...
Smalsu, kaip ten jie skamba.
O GC naujas dainas padare, ar senas suremixavo?

Reply to This

senas suremixavo, naujos yra tik 3 ar 2 berods. bet nerealus mixai. tuc tuc!;D

Reply to This

Tai blemba, reik susirast ;D

Reply to This

RSS

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden