Good Charlotte

Are there any fans from Lithuania?
Būtų neblogai bent kažkiek pakalbėt apie juos savo gimtąja kalba. Gal kas nors buvo jų koncertuose ir turit ką papasakot?;>

Views: 2

Reply to This

Replies to This Discussion

What' up guys:) sveiki visi
Pas mane biški grybiškai tas koncas yra, nes aš jį dalimis siunčiaus, atskirai kiekvieną dainą, galiu atsiųsti, jei reikia
creative_

Wow, naujų žmonių matou xD
Tai sakau, susirask mane per skype
Laba diena visiem...pykes visa vasara nieko nerasiau, nes man prie intiko nedaug duodavo;O
ziuriu prispito GCTV, paziejau kelis, uzejo nostalgija tokia xD reik kada, kai akiu nuo kompo neskaudes, paziet visus!
matau nauju veidu, davai visi jungiates prie diskusijos, o tai mes su egle ir creativu jau senai i lankas nuklydom, ne apie gc net kalbas velem xD
estai tai visalaik kazkokie aktyvus, net keista:D
kaip jum ju albumas greatest remixes? albumo,aisku, pacio nepirkau(nes man rods, kad toks iki lt net nedakeliaus;D) bet turiu beveik visus tuos mixus. kokie grazus! kaip man patinkaaa, tikiuos jie i savo naujas dainas nedes per daug electro muzikos, bet vistiek jauciu, kad nebus kaip anksciau, jauciu net daugiau techno nei good morning revival. bet aj, vistiek myliu juos;P
Na, as tai ieskojau ju dainu, bet nieko gero neradau serveryj, reiks dar paieskoti...
Smalsu, kaip ten jie skamba.
O GC naujas dainas padare, ar senas suremixavo?
senas suremixavo, naujos yra tik 3 ar 2 berods. bet nerealus mixai. tuc tuc!;D
Tai blemba, reik susirast ;D
Va, kaip zinot Gc atvaziuoja i Europa sia vasara. Kas nors planuoja i ju koncerta vykti?
Kąąąąą???
Čia rimtai atvažiuoja???
Omgomgomgomg
Ir as deja nebuvau;//
Jie nerealuus! myliu juos, mano didziausia svajone kad jie i Lietuva atvaziuotu, cia tikrai yra daug fanu, neabejoju kad prisirinktu sausakimsa sale
taip taip, ir artimiausia butu arba i Paryziu, arba i Maskva varyt

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden