Good Charlotte

Are there any fans from Lithuania?
Būtų neblogai bent kažkiek pakalbėt apie juos savo gimtąja kalba. Gal kas nors buvo jų koncertuose ir turit ką papasakot?;>

Views: 2

Reply to This

Replies to This Discussion

galetum ir palaikyt mum kompanija xD kada ten buvai... per isleistuves jauciu? xD
Egle, tai buvai LP?
Omg, kaip nerealu buvo... megstamiausias zodis tam koncui apibudinti - "INSAIN!" :D
sukuriau music talk apie lp tema, jeigu domina gali paskaityt. palyginau ten lp ir gc koncus, nezinau dar kaip sureaguos i mano toki posta :D
Aha, per tas pačias, kai gėles tempėm special 4 u xDD

Egle, rimtai, kaip koncas?
aciu aciu gi xD
creativs tau blinks apie konca papasakojo kiekviena detale, tode nk nauja nesuzinosi:D egle, man pasakok! man niekad nebus per daug ispudziu;DD
oo tai mes panasei atejom, as kokia 5 atejau, bet prie arenos myta biski turejom;> kada ten atidare arena net nepastebejau, stovejom ten pritreksti ir karsti;D
egle, tau matau laikas greit bego, po tu blackout lp tikrai ne uz 10min isejo, o taip jauciu veliau.. nes atsimenu pasibaig kokia daina paleista is mages visa sale ploja ploja, prasideda nauja-visi nuliusta, nes tenka vel daina kazkoke isklausyt radijine kol lp ateis. ir taip teses daug kartu. beje, fanu zona net nebuvo prikista, stovejau uz jos ir maciau, kad ten daug laisvos vietos, apsauginiai tik kad nieko ten neileido tode ir buvo ten taip visai tuscia
tai suprantu kad grudos, nes visi norejo i prieki, tode gale taip tuscia ir buvo;D ten i prieki leido ne pirmus zmones, o tiesiog stovimus. buvo ir daugiau tu stovimu zmoniu, bet nzn kode jie nebejo i fanu zona, nes viso konco metu leisdavo stovimus i ta zona;>
ai, nes maciau, kad visokius apalpusius arba siaip istraukus is tu grotu nelabai noriai bet vistiek kad ir be apyrankiu po to jau praleisdavo;D
kartais taip grieztai(nes maciau kaip vienas mergas neileido) o kartais nelabai xD
nu zodziu pakalbam gal apie gc?? xDD
kokia tavo megstamiausia daina?;>
kad visas tai cia savaime suprantama:D
mano ilga laika buvo We Believe, Change po to I just wanna live, Hold On. dabar nezinau, Predictable ir Where would we be now jauciu. Seip rasau dainas kurias labiausiai klausau tuo metu;>
nebuvau;Dbet aisku..noreciau!!ir siaip kad jie atvarytu i LT;DButu puiku!
eh blem nerasykit apie tuos koncus...nes pasismaugsiu is pavydo...;(
Blem, kaip senai bebuvau čia, net gėda pasidarė xDDD
Jūs pasikankinkit, kad nebuvot, o aš tuo tarpu paisterikuosiu, kad nepalaukėm jų išvažiuojančių |(
Egle, čiuju, kad turiu

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden