Good Charlotte

Are there any fans from Lithuania?
Būtų neblogai bent kažkiek pakalbėt apie juos savo gimtąja kalba. Gal kas nors buvo jų koncertuose ir turit ką papasakot?;>

Views: 2

Reply to This

Replies to This Discussion

nu pas mumis ten irgi panasiai buvo, kad ten telefus visi kele, ir bent jau as tai visas dainas zinau(nu zodzius taip beveik;DD) bet estai buvo kurie ir nezinojo, buvo kurie ir viska mokejo! bet kad instrumentus sulauzyt, tai pykes ce;O dabar nemanau kad lauzytu, nes pvz benji groja su senu laiku gitarom, toke ruzavas ir dar zalia turi, atsimenu is klipu, tode nedauzytu;D
mano pirma I just wanna live, acimenu kaip creativs sulej ta daina uzleido kokioj 7 klasei. pykes aciu tau! acimenu tada kai ja isgirdau zebai patiko,o po to ilga laika ieskojau pavadinima ir vapse kas ce do grupe;D
jo jo, blinks vare irgi ir ant extra bed miegojo ir estem kambarinem laba diena sake :DD
creativs turi kazkoke zodziu knygute :D ce ne is kokios justes? dbr net nzn, tarybine ta knygute, nudraskyta, nuskaityta;D
siaip suprantu, i uzsieni i konca varytu tai tikrai tik fanai o ne seip tik tie kuriem patink kelios dainos. as irgi daug kitu grupiu megstu bet nera jau labai dideles motyvacijos organizuotis i ju koncus;>
lietuvoj tai is tikro nedaug tu fanu, estijoj zinok irgi, estijoj isvis kad ir pagal ta demandinima matos kad kitos grupes labiau patink, estai dar palyginus nedaug pademandino. ir siaip jie kazkokie ant anglu nelabai xD
nu kadangi mes klasiokes, tai visos is Siauliu;D tu kaip maciau kazkur uzrasyta is sostines, jo?:]
nu gc is tikro ir yra lengva muzika, bet mane vistiek ziauriai veza;D
AS AS varysiu! xD creativs nevarys, bet dar blinkme(kuri viena kart parase ir paduso xD) varys. tu irgi kaip manau?;> kaip pastebejau labai daug kas varo, labai daug mano pazistamu;]
tai kad jie kasmet tuos koncus vis daro ir daro,net dazniau. pernai geguze mano brolis su tevu vare i svedija, bet man buvo muzikos sules isleistuves tode negalejau kartu;/
beje, jei atpazinsi mane tai butinai pasauk kad esi is gc foruma. tikrai atpazinsi is nuotraukos be veido:D
visi irgi sako davai susitinkam per konca, as sakau nu gerai, bet as jau pries valanda busiu vietas prieky uzsiemus;D bet jauciu cia ziauriau bus, reik pries diena ateit kad vietu prieky gaut;D
as toj arenoj karta tebuvau,todel pasikliausiu brovimusi. per gc sunkoka buvo, bet tie estai tokie leti, kad prasibroviau iki priekia:D
aga, smuiku ir pianinu. koma buvo;D
tai su kuom groji muzikante? su gitara koke?:D
tiesa tiesa gryna apie estus, nu taip isitikinau per konca kad ka as zinau:D
aga, septynias, dar kai su smuiku grot nemoku tai lb sunku buva;O
nu mano ta pati specialybe-smuikas ir papildomai pianiuks;D as tai dar elektrine groju, bet kazkaip dainu neismokstu, taip bandziau kazkada ir ziuriu kad reik prie ju pasedet, o taip tai mane mokytojas mokin privaciai;>
tu gal baige 7 gavai diploma ir 8 klase jau toliau ejai? cia jau reik labai smuika megt, pas mumis irgi kiti toliau pasiliko mokytis. tai varyk i koke koncervatorija:P
buvo orkerstas, toks neblogas visai, siemet nors ir baigus galvojau vistiek eit, bet visi mano draugai baige muzikalke su manim ir liko tik maziukai, todel as irgi isejau;D
man tai pats smagumas buvo per solfedi, nors ir kriokdavo kad dainuot nemokam, bet tokius bajerius skaldydavom ten xD as tai klausau issiugdziau taip is labai lievos i vidutiniska, bet tai normalej xD
isleistuves atsimenu kokios nerealios buvo, polka varem per visa sale, ryte dekoracijas-krengelius is spalvota popieriaus karpem.grynai nostalgija xD
as seip jokioj grupei negroju, nors sako netgi braktis, draugs ir pan. "o,vika,eisim grupej grot" bet nieks nein, neturiu as pati laika kazkaip tyngiu;DD
Jo jo, ta pati, tokia nuplyšus nuo čiupinėjimo xDD(čia aš apie knygutę)
Blem, kaip senai čia berašiau, net gėda paliko xDD
Neprimetu kas pas mane iš jos liktų, ji piniginėje nešiočiaus xDDaš netgi konco bilietą išsiėmiau, kad nesusiglamžytų xD
labai tyngiu savo posta ana skaityt kad paziuret kaip as ten siaulietiskai rasau, jauciu galunes nukandu arba dar ka nors xDD
creativs man kol daejo apie ka cia kalbi, nu kai pamaciau kas skliausteliuose, sumastei dar atrasyt i kazkoki posta parasyta labai senai;D
as tai bilieto dar neisemiau, mano pinigine tokia ne leksta-nesiglamzo:P
Tai Tu ir dabar ne ką mažiau jas nukandinėji xDD Bene siūlai man dabar apie muzikalkę kalbėti, apie kurią aš nei bum bum? xDD Nors esu ten buvusi vieną kartą xDDD

Egle, esmė ne patį bilietą turėti, o atsiminti kur tu su juo buvai

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden