Good Charlotte

Are there any fans from Lithuania?
Būtų neblogai bent kažkiek pakalbėt apie juos savo gimtąja kalba. Gal kas nors buvo jų koncertuose ir turit ką papasakot?;>

Views: 2

Reply to This

Replies to This Discussion

Hey Hey!
Nebuvau, bet tikrai taip nutiks kadanors!
Nedingom nedingom niekur, mane tai stilius saito knisa, todėl nieko nerašau čia beveik xDD
Man tai čia kaip per kokias laidotuves xD

Kaip kitaip jei ne zb, juk GC matėm xDDGoš, kiek mes(bent jau aš)kovojom už savo vietas prie scenos, tai apie visokius Joel'o tampymus net minties nebuvo
Pirmą dainą kai išėjo ant scenos dainavo "The River", aš taip rėkiau per ją, kad padusau po pusės minutės xDDD
O šiaip tai to nerealumo žodžiais neapsakysi, Benji visą laiką mūsų pusėje stovėjo, Joel'as dažnai ateidavo, jie abu taip gražiai ir įdėmiai į fanus žiūrėjo. Iš tikrųjų tai tik ties konco viduriu susiprotėjau kas vyksta, nes aš tokiam šoke buvau ir negalėjau patikėt, kad vat dabar aš juos matau, laukiau beveik 5 metus ir jie dabar stoviprieš manes, uz kokių 4 metrų. Billio mes beveik nematėm, nes jis buvo kitoj pusėj scenos, kelis kartus atjo ir pas mus, bet tai labai trumpam. Šiaip zb buvo kai Benji solo dainavo 2 dainas, jau tip gražiai. Apskritai viskas buvo taip nerealu, kad net atpirko tas pragariškas 20 minučių tarp Bedwetters išėjimo ir GC pasirodymo, kai mes belenkaip kovojom už savo vietas, o dar tos pogo bandos, visas mus trisperskyrė į skirtingas vietas xDD
Biški įsijaučiau čia kalbėti, šiaip galėčiau tęsti, bet užteks šiam kartui xDD
Nepamiršim, jeigu dar bus tų kitų kartų xDD
tai mes ir esam tos kelios panos, tikrai niekur nedingom xD
miels creativs isijaute kalbedama apie konca kad man net nieko pridurt nebeliko. tikrai ziauriai nerealu buvo, jei kada dar pasitaikytu galimybe juos pamatyt nedvejodama ja pasinaudociau!!!
Visad galvojau, kas per debilizmas verkti dėl kažkokios grupės, jeigu jau buvai jų konce, tai džiaukis, o ne bliauk. Bet kai žiūrėjau video iš konco negalėjau susilaikyt, net nesupratau dėl ko, bet negalėjau sulaikyti ašarų.
Jeigu būtų galimybė net negalvodama varyčiau į koncą, bet žinau, kad geriau už pirmąjį kartą nebūtų.

Žinai kaip susiorganizavom: aš kaip visad džiūvau prie pc, taip varčiau turo datas, galvoju bl vėl niekur šalia nėra koncų. Taip skaitau "estonia, Tallinn...Kąąą Estija, tokia panika apėmė, kaip psichinė pradėjau que pasui ir blinkme rašinėt sms'us, aišku que pasas ryte savo tėvus murkdyt pradėjo, kad nuvežtų, tai taip ir susiorganizavom xDD

Pz, kas man čia su tuo įsijautimu, rašau ir rašau xD
Ai nu krc viska creativs parasa, nu aciu, man nebereik vargintis:D jo, vat taip as sauniai priverciau tevus mumis nuvezt i estija ir jie tokie geri buvo ispilde mano prasyma;D
sende kaip pagautos ikvepimo su creativu atsiminem konco akimirkas ir vel draskemes is dziaugsmo;D ir dar paliudejom, kad buvo zioplos ir po konco ju nelaukem, o jie taigi po kazkiek h kai paliko arena sustojo ir islipo pasifotkint su fanais!!;/ mes tuo metu arba viesbuty buvom arba tam mcdonalde durna prie arenos xD
http://eventful.com/performers/P0-001-000004534-9/demand
ce demandinkit labai prasau gc! su belenkokiais ce emailais, is visu kompu kur tik galit! platinkit draugam!;)
http://www.efoto.lt/node/55730
o cia kelios foto is koncerto estijoj;P
Vika, Tau ir taip mažiau reikštis reikia, vakar pati pamatei kokios to pasėkmės xDDDDDDDDDDtrekšt xDDDDD

Man amžiais nesiseka, bet turiu pripažinti, kad šį kartą tikrai pasisekė xD
Šiaip, aš bent jau, negalėjau pasisukt atgal ir pasižiūrėt kiek žmonių buvo, bet per Bedwetters tai kažkaip ne per daugiausiai.

http://www.youtube.com/watch?v=fLVLZ758tHA čia gerai matosi kiek žmonių maždaug buvo. Paskutinė daina, belenkaip visą save atidaviau per ją
Aha, grynai dziaugiuos kad taip pasiseke! Nors kiti fanai vazineja po daug koncu per visas salis, bet gerai kad galimybe pasitaike isvis juos pamatyt;>
zmoniu siaip stovejo daug, o sedejo tai nelabai, visokie suauge tik. bet nemanau kad estijoj koncas buvo geriausias (tipo linksmiausias pagal publikos santyki su grupe) nes tik pirma kart estijoj vyko ir visi nelabai zinojo kaip ten elgtis, gc sako kad anglijoj jiem lb patink grot del publikos, todel noreciau suzinot ka ten tokio publika daro;)
o mes drauges jau gal 6 metus, klasiokes netgi:D
creativs nebepriminek man to trakst ivykio. tevai jau klaus ka ten taip darei, sakau bajeri rodziau:D
o isterikes;DD
kad pasakoja, kad pasakoja;DD
bet juk iš tikro tj buvo dar bilijoną kartų geriau!!;}}
Nenorėčiau aš važinėt kaip ten tie fanai po visą pasaulį į GC koncus, nebevertinčiau jų taip.
Egle, o tai pas Tave bene iš pažįstamų niekas GC nemėgsta?

Mano pirma išgirsta daina buvo Predictable, tiksliau making video pamačiau kažkada, Caro Maro Rūriko laikais, per Tango Tv xDDKokia pačios?

Blinkme, čia ta, kuri ant extra bed miegojo xDD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden