ja odpisujem jak prva.. dost blbeeeeeeeeeeee kedze meskam.. a riadne.. nezda sa? no.. ziadny zajem o GC.. fnuk.... ale mam sa ok....
ale treba viac rozoberat charlotakov detiiiiiiiii
ehm.. jojo... suhlas...a dost skoro... ale o tom pochybujem ale sak to nevadi :D raz pridu.. jeden krasny den... aj keby kone z neba padali bol by krasny
ha no veru ale myslim ze ja skoreJ dojdem napr do USA ako oni sem:D...do by uz semo chodil do takejto stoky :D...alee...mohli by..alebo aspon nove CD by mohli vydat...co najskor:)
Mno veru co sa tyka toho noveeeho CD :o).. lenze, to mozes cakat minimalne v polke buduceho roku, pretoze kazde CDcko vydavali kazdy druhy rok. Mno a Good Morning Revival bolo v roku 2007. Sak to uz vydrziime nejako. hlavne nech maju plno hitov a vydaju neskor nejake namakane GREATEST HITS xo)
ach... :) CD a nove.. super sa to pocuva..a som zvedava jake to bude... teraz su este vacsi blazni do rapu a tak.. to som zvedava :D a to ze robia tak casto DJov :D no ved uvidime...
ale stale to bude uzastne pretoze to stale bude GC... a to sa neda inac prirovnak Good Charlotte okrem slova ako boozstvo alebo podobne...
a slovensko neni az take zapadakovo.. no je ale ehm.. alebo bez toho ale.. je to zapadakov ale som an neho strasne pysna :D a o myslim vazne
ale mas pravdu ze sa dostaneme mi skor do usa ako niekto z usa k nam taze neodporujem.. prikivujem... ale aj tak pridu.. raz hej
tak v poslednom case sem chodia tie udajne hviezdy ako Rihana, Kingston........ Aj niektorý sportovci nas reprezentuju a pritahuju pozornost na Slovensko ako napr. Skrtel, Kaliska, Hochschornerovci a pod., myslim si ze Slovensko je zname len vsetci si myslia ze nie je