Good Charlotte

Good Charlotte- we want you, we love you, we need you!!!

Share

Reply to This

Replies to This Discussion

jj je...co by nebool?=o)

Reply to This

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som rada... a na koncerte si bol??

Reply to This

myslis ten v Prahe?...no tam som nebol ale hrooozne som chcel ist. len bolo to dost daleko takze smola no,ale mohli by sme ich tu nejako ukecat aby prisli aj na Slovensko

Reply to This

skoda.. ale bolo to zive..a hej.. ale podla mna by vazne mohli prist.. pochybujem ze by sa nenaslo dostatocne mnozstvo sfanatizovanych ludi zavyslich na GC

Reply to This

noo je to smutnee.hehe...ale tak mozno jedneeho peqneeho dna im to vsetkym dojde

Reply to This

podla mna urcite ved preco ne?? mne saa zdalo nerealne uz len cesko a ha!

Reply to This

noo ale tak cesko je este ako-tak znaame ale co mame hovorit o slovensku? cisty zapadaakov...mno ale zase neurazajme nas inteligentny narod. dufajme ze sem pridu-ked sem mohli prist MCR preco nie aj GC???

Reply to This

tak to je pravda pocuvaj.. ale zas.. sme akoze srdce europy a stale si pripadam ako keby som zila na kraji sveta.. boze este aj v afrike boli!!!

Reply to This

noo a to uz je co povedat =o) kks...toto je tu choreee

Reply to This

och!!! nemozme byt trochu vyspelejsi a mat GC na slovensku??? joooooj.. trochu viac keby sme boli schopnejsi.. o vsetko vlada!

Reply to This

radsej tu nerozoberajme politiku lebo to tu vsade bude same censored ;o) hehe...ale treba verit...maju to tu teraz dost neprehladnu tu straanku...ale neda sa im tu nejako osobne napisat?=o) ze by sme ich sem zavolali

Reply to This

ved oni co maju stranku.. tak asi ibba tak.. alebo na myspace ich.. tam maju aj komentare aj osobne spravy.. ale neviem ci si citaju spravy.. viem ze komentare hej... je tam aj moj.. boze dllllllllllllhy :) a hej oni si vyberaju jake si zverejnia takze toto citaju...

Reply to This

RSS

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte

Get GC.com Badges!

Loading…

© 2009   Created by Good Charlotte