Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 444

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Nah én így lassan egy hét után eljutottam arra a szintre, h ha leírom h nagyon nagyon jó volt, az elég. Nem akarom meggyalázni a koncertélményt azzal h azt mondom, h jó volt. Az kevés. Fantasztikus, elképesztő, szédületes, észveszejtő volt :D és Szeretném megint! :) Köszönjük szépen a bandának ezt az élményt, meg h vannak, és amit csinálnak. :)

Hey Kriszti!!!

Hát, vissza találtál??? xD Bár nem voltam a szigeti koncertjükön, de ajánlom és nagyon remélem, hogy vissza térnek még hozzánk!!!!!!!! Szerintem többen lennénk mint anno a Pecsában, és hátha az információs hálózat is most jobb lenne, mert akkor azt se tudtuk, most jönnek vagy nem.

Ja, hát forumot alaposan megmozgattuk anno, éjszakákba nyúlóan, nem lehet minket egykönnyen lekörözni xD

Amúgy a blog vidink és a plakátunk még meg van neked? :) Nikivel erről sztoriztunk, ahogy csináltuk a plakátot meg a blog vidit stb. Good times! :)

Nyár gyorsan eltelt, bár az mindig. Én befejeztem a fősulimat, így dolgozni kéne bár tovább szeretnék majd tanulni csak nekem ez most nem jött össze. És veletek miújság? Suli, nyár???

a plakát szerintem összehajtogatva el van rakva a többi GC-s cuccommal együtt egy űberbiztonságos helyre. a videóban viszont nem vagyok biztos,mert azóta lett formatálva a gépem.  de rémlik valami,mintha láttam volna. alszom egyet,utána megkeresem,ígérem.  :D

múltkor én is megtaláltam amúgy a talis képeket,és benyomtam kis nosztalgikus régebbi naaagykedvenceket. hiányzik azért. : )

különben nem tudom,mennyivel lennének többen most így sziget után. csakmert előttünk sorfalat álltak az olaszok. meg azért voltak külföldiek rendesen. de biztos motiválóbb lenne dürer kertben egy koncert,mint pecsában. ha másért nem,akkor taperolni első osztályúan lehetne onnan. :$ xD

amúgy jaja Meli,visszataláltam. be is raktam a leggyakrabban látogatott webhelyek közé az oldalt,h lássam ineverysinglemoment,amikor megnyitom a chrome-ot. ^^ látod,mennyire komolyan gondolom? xD

czsicsi,én még azt is szeretném megköszönni,h Benjo ilyen szépfiúnak öltözött,és hogy olyan kis husmus volt,mikor tudatosult benne,h talán át kívánom rántani azon a kis rácslyukon,és simizni kezdte a mancsom remélve,h megmenekül. egészen extázisba kerültem a helyzettől. *_*

nyááááár. mindjárt vége,és kezdődik a para,h "úristen,mért nem tanultam ebben a 7 évben,tutira nem lesz érettségim" :DDD de legalább van aláírásom Deano-tól^^ mindenért kárpótol :D

legközelebb amúgy egybe tegyen fel mindenki kérdéseket,és a válaszaimat kiadom egy könyvben xD nem is értem,mi ez. talán a fórum hiányzott ennyire,h be nem áll a szám... vagy csak ti. ; )   <3

Hát, remélem mi is hiányoztunk egy kicsit és nem csak a szófosás ;) <3

Benji keze? Hmm...Én sem engedtem volna el a helyedben :D Én anno Joel kezét nem akartam engedni pecsa koncin, szegény pedig már rohadtul igyekezett volna vissza színpadrat xD

Akkor meg van a plakát, HELYES!!!!! Az egy kincs! :) Egyszer el kéne vinni koncertre megmutatni nekik, Billy biztos értékelné a róluk alkotott rajzokat ;)

Én még korábban nézegettem a képeket meg a blog vidinket és persze, hogy hiányzik!!!!! Olyan jó volt mindig a forumon csüngni éjjel-nappal meg talizni többször. Hiányzik az a korszak, meg hát még kids-ek voltunk... Amúgy Ancsi tervezi, hogy írogat ide? Mert ha te is így szépen megfogadtad akkor Sominak is szólok, hogy nézzen fel :)

Érettségi? Hogy repül az idő! :) Azzal segítek ha azt mondom, lesz ennél még ezerszer nehezebb vizsgád is? :D De amúgy tényleg! Az érettségi nem gáz, persze nem árt tanulni rá, meg kell a szerencse, de igazán átvészelhető, sikerülni fog!!! :)

mi is leskelődtünk ott a kordonnál, de ezek szerint túl korán feladtuk, gyúrnom kell még fanatizmusból :D

de igazából abban bízom, h egy szép nap felkelnek, rájönnek, hogy mennyire szükségük van az én gc szeretetemre és becsöngetnek :D najó belelóg a bilibe a kezem :P

és igen azért IS volt ennyire jó a szigetes koncert mert rengetegen voltunk, és sajnos ebből nagyon sok volt a külföldi. csak magyarok ezt nem hoztuk volna össze. szégyen.

az érettséginek meg nyugodtan menj neki iszonyat parával, ez ezzel jár, aztán majd két év múlva nevethetsz te is magadon. de az utolsó évben igazából nem is az érettségi az atrakció, hanem a szalagtűző, a szerenád, a ballagás, a bankett. az a vizsga csak a desszert :D

jah és bár fogalmam sincs a nagy fórumos beszélgetésekről, meg a fan-találkozókról, mert én szégyen szemre csak azért regeltem, h keressek egy pajtit és eljussak koncertre. DE ez a két "alak" :) akikkel mentem egész jó arcok, és feltételezem sőt tudom, h aki gc fan azzal nagy baj nem lehet. Mi is beszéltük Lindával h kellene egy találkozót csinálni, úh ha van ien irányú indíttatásotok, akkor rám számíthattok :)

hát nekünk nem kellett sokat várni. odamentünk, és már ott állt Bendzsámin cirka 30 centire tőlünk teljes életnagyságban, koncert szerkóban. aaaahhwww *_*
Meli, csak ti hiányoztatok, a szófosás mellékes. ; ) jaés szólj nyugodtan Sominak. :D
tegnap átsétáltam az egész Andrássy úton. eszembe jutott, mikor megálltunk félúton pecsa felé pihenni egy padon, és ott hülyültünk. annyira lennék újra 14 éves. :DD
amúúgy elővettem a plakátot,és kurvajó. részletekbe mélyedve alkottuk meg,és azt kell mondanom,h ez az életművünk. :D koncertre vinni amúgy nem nagyon merném. csakmert nem szívesen ásnék el élve egy rajongót azért, mert kárt tesz benne. :P
amúgy lefényképeztem, majd felrakom vmikor, ha nem felejtem el :DD
pár napja csak a lotraf vidin élek. az a rész, mikor mr collins beszél a bíróval,és utána lassított felvételben kijönnek.... nincsenek szavak. Shongokufejű <3
veletek helyzet? :D

Benji koncis cuccai mindig jók :) Bár a kalapos időszakot a helyében kihagytam volna :D Meg Joel papus fejes korszakát is...

Ja, emlékszem még etika óráról csórtam el azt a nagy lapot :D Gondoltam egyszer még jó lesz koncert plakátnak vagy valaminek, aztán így is lett :) 14? Hát én meg örülnék ha még 18-19 éves lennék!!!!!!! Annyira nem érzem 21-nek magam! Igen, a hülyülésre én is emlékszem, meg amikor ipodról benyomtuk a zenét és énekelgettünk :D Ezek mind megvannak még a gépemen, szépen külön mappában őrizve :P Ja, meg emlékszel amikor Pecsába "belógtunk" és majdnem ránk zárták az ajtót? xD Amúgy nem tudom mit akartunk ott a sötétben :D

Rendben, töltsd majd fel a képet!

Ja, a szmokingos részre gondolsz? Az tényleg kira! De nekem az a kedvencem ott, amikor a rácsok mögül magyaráz Joel xD Meg még a little things klipje az egyik kedvencem....meeeg van egy pár még :D

Rendben, majd szólok Sominak te meg Ancsinak!

Shongokufejű? :D LOL

papus fej... XDDDDDDDDD mondjuk nekem Benj pecsás cucca annyira nem jött át. a v kivágású mellény nálam annyira nem.. : /

jajj emlékszem. még a predit is japánul nyomtuk. :DD jameg a pecsás belógás. jön a forma,de meg nem szólaltunk volna. :DDD különben lógtak ilyen gömbök meg lámpák. lehet,h azt akartuk leszedni. :P és amikor kint a rácsnál akartunk bemászni? :D

tesómnak mikor legelőször mutattam azt a vidit,akkor Bendzsre aszondta,h tisztára Shongoku :D

na mi van máááár? én elhiszem, h suli van meg minden, de azért 1 hónapja semmi reagálás?

ÍRJATOOOK!!!! ez parancs.

sziasztok :)) sülthal vagyok, nem is tudtam hogy van magyar fórum is.....

nem maradsz le semmiről, nem túl aktív. majd ha koncert lesz talán történik valami. :)

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

FACEBOOK

Links

Photos

• Add Photos
  • View All

© 2012   Created by Good Charlotte.