Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Permalink Reply by Somi on February 8, 2009 at 3:24am
yah....
am, eszembe jutott,h billy hogyhogy nem írt még blogot? most született egy kisfia... emlékszem, joel ódákat zengett,h harlowworldben jár és,h ez mien más meg ienek. billytől egy betű sincs.... ez fura.
Hajajj! Holnap suli nekem is csajok...Már itt vok Győrben a koliban...De nem akarok itt lenni...Olyan depis vok mostanában,meg fáradt,pedig nem is csinálok semmi megterhelőt...
Nah,majd most...pffffff
Nem kell annak lenned :) mostanában, hogy jó idő volt kedvem is jobb volt! amúgy én se akarok menni holnap, de legalább csak 2 órám van... de neked első héten így mennyire tartpttak órát? Lehet nektek is tele lesz elmaradással!
am mostanában én is elég fos vok :S...pedig én se csinálok semmi megterhelőt...csak jó lenne már a nyár, a szünet...habár nekem az nem igen lesz bürürür...:S
Sziasztok!!
bocsánat, de muszáj megosztanom veletek hogy milyen ba***tt boldog vagyok!!! *.*
képzeljétek..egyik bnőmnek már tök rég bejött egy srác...és most a srác megszerezte a bnőm msn-jét...mert kiderült, hogy a srácnak is bejön bnőm...és most beszélnek...és..és..az enyhe kifejezés hogy bejön a bnőm a srácnak..mert már megvolt a szerelmi vallomás is...meg elhívta dumálni...és olyan boldog vagyok..hogy minny elbőgöm magam..!!!! O.o =)
bocsánat...de ezt muszáj volt..XP
Hát Meli nálunk már az első héten vannak órák (a kavarodások ellenére),nálunk amúgy ninccsenek olyan nagy kavarodások a tanárok részéről,inkább csak a diákok részéről (óraütközések,nem tudják hova kell menni meg ilyenek).
De neked miért nem lesz nyár???????????????Ezt nem értem....
mert mennem kell szakmai gyakorlat ra ... 2 hónap! Szállodába, aztán kövi félévben utazási iroda majd azután idegenvezetés... úgyhogy nagyon boldog vagyok xD
Kittie ez aranyos hogy ennyire örülsz más boldogságának :)
Minny mennem kell órára de addig gondoltam írok, hogy írjon már valaki xD
Majd otthonról beszúrok két vidit, egyiket nem láttam még, másikat mindenki, csak mindkettőhöz van felirat is :D Naná, hogy Budapesti az egyik :P
Olyan vicces, mert nézegettem gcstaten a képeket, és azon a képen ahol Joel egy pár lenge öltözetű csajjal van, szóval valaki kommentnek beírta, hogy csak szerinte van így vagy Joel tényleg kezd egyre csunyibb lenni xD :D :D ez olyan vicces volt ahogy így olvasom...szegény Joel...ha megszabadulna arcszőrzetétől minyá színpadra vele :D
A másik hogy írta valaki, hogy ausztráliában kijött egy lap azzal hogy Benji és Nicole között izzik a levegő xD LOL ekkora baromságot...
hali!
Hát Meli...az első kommentet nem igazán értem(az arcszőröset),a másikra meg most mit mondjak...Ezek hülyék...
Amúgy régebben(a Hold on-os időszakban pl.) tényleg sokkal helyesebb volt Joel,mint most...
Ma eddig 3 órám volt: az első rajz volt,ami durva volt mert egy ilyen székes beállítást kellett lerajzolnunk,hát nem volt piskóta,de megbirkóztam vele:) Aztán volt egy 5 perces matekom,és egy 10 perces műszaki kémiám,és lesz még egy épülettervezés alapjai órám is fél 5-től,ami remélem szintén nem lesz több 10 percnél...
Szóval most még nem vészes annyira-csak arajz volt az így elsőre reggel korán...