Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Meli: neked van eleged??? hisz' alig vannak óráid,és azok is elmaradnak...:DDD
Csak viccelek ám! Én amúgy már lelkiekben készítem magam erre a félévre. Szívás lesz,de azzal vigasztalom magam,hogy remélem legalább olyan gyorsan elszáll ez a 4 év,mint a gimiben...Másképp nem lehet túlélni.
Vera: szijja...rég beszéltünk már:S höh...lol:D egyetértek! Bár most nekem is kis holiday van mert síszünet van ezen a héten , bár most is épp a köcsi nyelvtan tételt csinálom,amit kiosztották rám oszt.ban... először azt hittem nem fogok semmi anyagot se találni hozzá:S de aztán most ugy néz ki lesz mégis csak használható és remélhetöleg a tanárnak megfelelő anyag:) Meli is épp most segít nekem :D
Somi: ne legyen rossz kedved!:)))) Már csak 1 nap és itt a hétvége:)
Hát jaja..ma elég jó idő volt...leglábbis Szegeden elég napos volt az idő...iylenkor mindig iylen koncert feelingem van!!!:D:D:D:D mondjuk kicsit szar is, mert sajna nem már holnap lesz GC koncert:(( szal...:) pölö mulktor is Melivel a koncit beszéltük...igy hogy tök tuti volt...:) ujra igy recall the good memories:))) és mindig azt állapitjuk meg a végén hogy hihetetlen volt!:D:D
Vera : Arra nem lehet felkészülni xD Hácc most több órám van mint előtte...szal :D De az jó ha arra gondolok, hogy jövőre elméletileg már végzek! :D Úgy legyen! :D Csak szeretnék már túlesni ezen, meg lehet nem is turizmussal akarok foglalkozni...meg gondolkodom rajta hogy kimek ezután külföldre tanulni nyelvet, mer angolt szeretném jól megtanulni meg spanyolt se ártana :D és akkor nem egyböl tovább tanulni...mert már most megőrülök. Te még ezután fogsz tovább tanunlni? vagy milyen elképzeléseid vannak?
http://www.youtube.com/watch?v=N_MgvVFmEnM&NR=1
awwwww:D:D:D csak ennyi a commentem hozzá: joely és a gitár:D:D ezen mindig jót smilegolok:D benjii meg tök faszán woozik:D atán birom , amikor joely átveszi ezt tőle és akkor iylen nyávogósra sikeredik neki:D:D ehh:D
Amugy sok szám van még fennt erröl a konciról...de nem szurom most be midnegyiket ha nem baj:)) de ha érdekel akkor check it out:)) az S.O.S. naon coool méég:)) szal azt feltétlenül nézzétek meg:))