Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

xD nemtom, miaz, de tiszta oan képet vág, mint vmi gengszter, aki épp most kötött egy jó üzletet és kapott egy rakás pénzt, ami most ott van előtte egy kupacban az asztalon! XD
benj irtó édes azokona bulis képeken!!!!! ^^

oan nyomott hangulatom van ma... szörnyű. tök lehangolt vok és smihez nincs kedvem.... xS
remélem, ti jobban vagytok!!!! :)
höhh, muszáj írnom, mert nem mi vunka elsőőőők.
hátmostmingyártigen. ^^
HElloooka!!!!
Mizujs?????
Úgy várom már a 7végét,mert olyan álmos vagyok meg annyit kell tanulni h sztem szombaton délig alszok!!!!:S:)
Ma nem feleltem semmibőőől olyan boldog vagyok!!!:)
Viszont holnap írunk németből úgyhogy megyek is tanulni.....:S:S
Szurkoljatok HOLNAP 1.óra!!!!!!:):)
halii!

Krisztivel dumcsiztam ma telón. tz-ket ír azért nincsen.
Zsáklin: én is eszméletlen álmos vok. főleg azért mer ma 3 bioszom volt aztán 1-től 3ig táncom. totál KO
Okés majd szurkolok aki ír valamiből :) Én végülis nem tidom miért vagyok fáradt, pedig nem volt ma egy órám se ...
ma mindenki ien......... én mingy elalszom.... nem aludtam eleget angolmatekon.... xP
énis szurkolok mindenkinek!!! detiis nekem, hogy hnap ne feleljek föciből semmien formában!!!! xS
szijasztok!!
Ancsi: bocsika,candide-ot olvastam,és nem láttam az órát :((
képek am tökjók és vidik is tetszettek. Joelnak az a mozgás.... kész xD
syaaa, Krisztii! :)
szijaaaaaaaa!! mizújs?
háttt, addigra elmentem.... xP
de ma nagyon szar napom van! x( fogalmam sincs megint, mért, de eccerűen a közérzetem rossz! angolon azthittem,h ha a tanár mégegyet kérdez tőlem én felállok és kimegyek! komolyan, eza nap kész....suliundor ezerrel............ xS
seriously, remélem,h u are ina better mood...............
sziasztok!

Ma voltak óráim xD...angol végig tartva, akkor 2 órán meg csak elmondták a követelményeket azt csá ...hát ennyi sulival kapcs :D

Ja,...nekem is néha elegem van, suliból...emberekből...jó lenne már ha nyár lenne... mert már kezd elegem lenni így :S
nálatok hány fok van? itt 14C :D

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden