Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Permalink Reply by Somi on January 21, 2009 at 5:17am
aaaa, te kérdezted,h nem bánjuk, igaz, hogy ien a fórum. :D lemaradtál magadtól!
yaya, tnap voltam msnen, de senki nem volt fent! csak oan, akivel nem szoktam beszélni, v aztsem tudom, kicsoda....
am, többiek hová mentek? itt mindig ien kicsia forgalom hétközben?
szijasztok. vissza van olvasva^^
Meli köszi a vidiket. tökjók. bár az elsőben a véres tampon elég gáz :/
Kitti tökcuki a füled :D ilyet én is akartam régebben :P
hmm.... holnap kapom meg a félévim,és egész jó lesz sztem^^
ja és mostanában azon gondolkoztam,h kéne vmikor talizni. már rég láttuk egymást... vélemény?
Kriszti te is vagy?! :D Ja, szívesen, majd még szúrok be, mostanában megint gc koncerteket nézek de nem kéne, mert olyankor olyan szar :(... Ám már itt közben kövi koncikat beszéltük forumon, hogy esetleg hogy lenne utána, meg egyebek, esetleg Bécsbe is! :P
Amúgy elég rég taliztunk...hát csak tavaszi szünet jöhet szóba vagy a nyár, de akkor meg érettségik :S tavaszi szünet meg nem tudok milyen hosszú! Majd mindenki írja le ide :D
Permalink Reply by Somi on January 23, 2009 at 5:19am
yay, oan jó lenne találkozni megint. :) de télleg csak tavaszi szün jöhet szóba, addig nem tudom megoldani. én.
jó,h írtál, Kriszti. :D vajona többiek hova tűntek?
huhh, félévi bizi, ne is említsd! hétfőn kapom meg és már most borsódzik a hátam.... :S
én ismerem. és sztem is jó^^
am félévim jó lett,csak mindenki elírt mindent. föciből véletlen 3ast írt be a tanár,mert uccsó jegyem 3as naplóban,és az megzavarta,ofőm meg rajzból és bioszból írt be dicséretet,közben bioszból 4es lettem... de aztán kijavították,csak viccesek az áthúzások az ellenőrzőmben :D
sziasztok!!
Kriszti: kösszi!! xD monnyuk nekem nem a cuki szó jut először eszembe róla xD
am ez nem az én fülem...csak egy kép...xD
olyan jó napom volt ma...=)
voltam shoppingolni..és vettem egy csomó cuccot..:D
tegnap is jó volt...jójegyek...délutáni tombolás :D
meg nekünk minden évbe van énekverseny a suliba..és pénteken szedtük össze h mik lennének jók..és én írtam a táblára..és mondtam kettő dalt..és az a kettő kapta a legtöbb szavazatot!! ˇˇ x)
és veletek mizus?? =)