Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Permalink Reply by Somi on January 11, 2009 at 5:49am
navégre... -.-
tnap nem tudtam belépni! nem volt net, v nemtom, de msnre sem engedett föl!! >:S
szal, Meli, Niki, bocsánat, ha vártatok, de ez volt az oka... xS
happy birthday to little Harlow! xD
Ancsi: neten fönn van a twilight!! :) www.videoplayer.hu Itt keress rá az ukrancsaj nevű felhasználóra, nála van fennt az egész film a videói közt, asszem vhol az ötödik oldal környékén kezdődik. ha nem ott akkor előbb. :D én ott néztem. felirat is van hozzá és egész jó minőségű, nem mozifelvétel. úgyhogy király! :D
Zsáklin: a gázhiány miatt nekünk hétfőn nem lesz iskola, de ez érdekes, mert úgylátszik csak nekünk marad el! xD monnyuk, öcsém sem megy. szal nemtudom, lehet, csak így találomra kijelöltek iskolákat?? :O
gc albumról nemtok smit.... csak annyit hallottam,h 2009ben.... úgyh abszolút tudatlan vagyok! de erről biztos írnak majd blogban! remélem... -.-
Amúgy tegnap nézegettem gc kocnert felvételeket megint...olyan jó volt, főleg, hogy valami konkrét dolgokat is tudunk már kövi albummal kapcs! Amúgy ti Bécsbe mennétek pl ha minket kihagynak 1. körben, és csak második körben jönnek ide? Meg Ancsi monnyuk volt már úgy kinn GC.én! Meg igaz nem hazai terep, de ahhoz képest ott nyomták mellettünk is a külföldiek , a mázlisták :D
Mondjuk ez megint csak kiadás, de most sztem ha végig gondolom megéri, mert ilyen nem sokszor van!
Permalink Reply by Somi on January 11, 2009 at 6:09am
attól függ, mennyi a jegy és hogy szüleim elengednek-e... mert múltkor mikor bécsben voltak, anya azért nem engedett el, mert,h mien messze van........ -.-* igaz, köbö 13 v 14 voltam, deakkoris! xD
jaa...hát monnyuk Soproniaknak közel van, szal még neked is közelebb van azért somi:D Nekünk tényleg át kell szelni az országot xD
ám, te ha jösz gc-re akkor így utána te annál az ismidnél alszol majd, vagy hajnalban haza mész a legkorábbi busszal? Csak mer pl, mi sztem ott maradunk, mer múltkorin is jó lett volna nyugodtan vadászni a fiúkra...és akkor addig majd eltelik az idő úgyis, pláne ha te is ott vagy, és akkor együtt, vagy ancsiék nem tudom meddig maradnak...mer többen nyilván jobb lenne, csak ők tudnak hun aludni aznap xD
Sziasztok!:)
uh nem is tudtam h lesz koncert Bécsben!:O
Mikor lesz?vagy még ilyen konkrétumot nem tudtok?
már nahgyon rég irtam ide mert nem volt jo a gép...:(
Nem gond ha most néztél csak fel vagy a ha géped eddig mondta fel a szolgálatot ;)
Hát az új albumuk idén ősszel jön ki vagy februárban...ennyit tudunk! Aztán csak beszéltük a koncertet, hogy jó lenne Bécsbe is kimenni, hogy akkor kettőre is így! Mivel Bécsbe hamarabb mennek mindenképpen, és az van közel MO-hoz még így.
húú Somi köszi a linket:D amíg nem lehet letölteni addig ezen fogom nézni mer az a baj,h már jelentkeztek az elvonási tüneteim :D
Én aszondom,hogy megéri kimenni Bécsbe, amikor én mentem húú asszem 7000 ft körül volt a jegy de ebben most nem vagyok biztos. de fúúú ott nagyon jó mer szabadtéri meg marha nagy hely. nekem eddig az a konci volt a legjobb. talán mer Joel szőke fekete volt? :D :P nem tudom. mondjuk engem vittek kocsival szal utiköltség nekem nem volt.... :S nem tudom mennyi lenne másképpen. am meg ha lesz és megyünk előtte városnézés kötelező. gyönyörű egy hely (L) imádom :)
hááát ha konci lesz akkor én is szívesen maradok bandázni veletek de csak ha nem suliidő. mer azt most sajna nem tehetem meg,h nagyon kimaradozok... :(
mizu amúgy?
én most értem haza suliból. kajáltam és mindjárt tanulok :(
tegnap este megnéztem egy filmet, egészen jó volt. StreetKings v mi volt a címe. Chris Evans (L) film volt. :D
Permalink Reply by Somi on January 12, 2009 at 8:43am
szívesen! :D
bebeeee, nekem nem volt suliiii! xD most tanulgatok.... úgy szépen lassan.... itthon am képtelen vok tanulni, ez asszem, csaka koleszban lehetséges! :D
viszema hétre a laptopom, szal többet tok fönnt lenni. :) de nem ígérek smit, mert ahogy magamat ismerem..... xS