Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Amúgy meg myspace-en is szoktak dolgokat küldeni neked meg ugye mindenkinek, amiket pl. itt is mondanak. És Paul is még küldött anno egy levelet mindenkinek, hogy voltak már Prágában, Budapesten... :)Meg ne felejtsd abban az észtes vidiben és megemlítenek minket! :D
Sziasztoooook!!!
Naaah mizujs erre????
A gcstate-n van fennt új vidi,Parisról és Benjiről.:D:D
Meg a Tangón olvastátok h Joel kutyusa és Paris kutyusa túl jóba vannak??:D:D
Mééég a végén kutyaesküvő is lesz....:D:D
Milyen furi h Parisnak az a kis csivavája van,Joelnek meg egy tök nagy állaT!!!!:D:D
Szia!

Azt már a blogban is írták! :D De akkor azt nem olvastad ezekszerint! Pedig be lett szúrva ide...

Már alig várom a következő blogot!!! Meg, hogy milyen képeket készített Benji az átadón!!! Amúgy olyan fura, hogy mostmár átadókra is együtt érkezik Benji meg Paris. Csak így visszaogndolva, ugye régen mindig Paris egyedül ment ilyen rendezvényekre előadva az másnapi szalagcímet...Benji meg ugye Joel-el együtt ment el ilyen helyekre még akkor is ha nem voltak jelölve...mostmeg olyan fura így nézni látni ezeket:)
Sziasztok!!! Milyen észtes vidi????????? :O
Amúgy youtube-on a egy vki. egyetértett velem! :D
Ja,...és a tesóm: Niki!!! XD
i live in hungary but have no clue wut u all say !!!
Jajj!!! Csajok!!! Mit csináljunk??? :D
Hello mindenki!Jól látom,hogy van egy angol nyelvű emberkénk????
Hi Mahsa! Umm.. where r u from then? and how long have you been living here???

Nem tom, hogy angol e, mindenesetre angolul ír és itt él Mo-on...majd remélem erre visszaír és akkor kiderül milyen származűsú.
Jaj,szorítsatok értem holnap,mert megyek Győrbe rajz felvételire...Nagyon izgulok miatta!Nem akarom... :(
Épp kérdezni akartam tőled, hogy volt e már ez neked...Nagyon szorítok majd!!!

Nekem meg csütörtökön....nagyon izgulok és ideges vagyok....meg holnap megyek be megtudni a jegyeimet!!!!!!
Holnap már a jegyeidet tudod meg?
Igen...izgulok...vagyis ketőtt tudok kb már...de a többit nem...!!! Félek...

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte