Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

Szijasztok!Már elég rég irtam mert nem volt időm,de amint látom itt nem lankadt a hangulat addig sem!XD
Mi a helyzteM?
és mi az utolsó kérdés,nem olvastam azt az interjút de nagyon érdekel!:P
Az utolsó kérdés: -Mit csinálnál utoljára a halálod előtt?
-Megcsókolnám a kislányomat! De ééddeeesssss!!!
Ja,...és a www.gcstate.com-om van fent!
Aki ezen a fórumon van és most fog érettsségizni, annak nagyon szurkolok!!! :D Én is félek az érettségitől...mondjuk 5 év múlva lesz...!!! XD
öö hát sziasztok :)
úúú multkor olyan hosszú üzit írtam.. teli volt fontos dolgokkal, és meghalt a net... :S wáá de ideges voltam... amint látjátok, nemis írtam mer nagyon felidegelt... :D de most írok! szal..

énis olvastam a "utolsó kérdést" jahj istenemistenem... annyira de ugy nagyon de anyira nagyon nagyon imádom azt az embert!!! bárcsak majd az én babáimnak is ilyen jó apukájuk lenne :) olyan soká lesz még aaz :'( nekem most kell baba :P:D nah de ez mind1 :D

következő dolog.. nem jut eszembe semmi :D holnap suli.. nem akarok menni :S elmegy az énektanárunk.. :'( soha többet nem láthajuk a szép szemeit.. :'( ajj de rossz :(

következő.. áá nincs következő. ha eszembe jut vmi majd írok :D addig meg sziasztok :)
jahjah az L.A. girl-ös témaa :D hát.. nekem teccik :) de énis a rokkos Joelt szeretem jobban... ez csak 1 dal.. de sztem ez nem lesz álllandó (vagyis remélem) kis változatosság meg belefér :D
nah, végre tudok írni...a gépem elromlott :(
az L.A. girls nekem teccik, de a GC-ben sokkal jobb Joel, inkább maradjon a rocknál
Harlowról láttam azt a képet, tünemény, nan cuki:D
Azt a képet láttátoka, amikor Joel "cumizik"? XD
jah, és persze a koncert szuper volt, anyukámmal voltam, eddig utálta az ilyen GC fajta zenéket, de most egy kicsit megtetszett neki, másnap állandóan azt nézte a TV-ben, hogy mikor mondanak valamit a koncertről:D
júúújj, ezt nézzétek meg, nagyon durva...szánalmas
http://www.youtube.com/watch?v=gLmpU3jJ6cA
Anti Fitness Club a koncertjükön a The Rivert "énelelték" XD
bocsi, ha valaki innen szereti, de én nem csipázom őket
hol láttad azt a vidit, ahol az új albumon dolgoznak???
lécci, linkeld be
Bocsi, de fogalmam sincs hogy hol láttam az albumkészítős vidit, de tényleg csak egy pár másodperces részlet volt...És láttátok azt a képet, amikor Joel-nek a segge alá van tolva a gatya,...XD http://gc-images.com/displayimage.php?album=480&pos=5
Ja,...és az Anti Fitness Club-os videó,...áááá kritikán aluli!!!!! Hogy mernek GC-t "énekelni"! Tök ideges lettem!!!
még az a szerencse,h a címen kívül másból nem lehet rájönni,h mi is akar lenni a videón :)
úristen....azok az emos gecik (télleg bocs, ha vkit sért...) The Riverrel léptek fel?!?!
most komolyan sírjak, v nevessek?! XS XD

last question/answer: áááááááááááááááááááááááááá XDXDXDXDXDXDXDXXXDDDDD

Hát nagyonnagyonnagyonnagyon....
de máskor ien LA girlsös hülyeséget ne merjen csinálni, értve?? XD
gcstate-en van egy kép egy cikkről! (igaz angolul van, de) érdemes elolvasni! egymás mellé rakták, h mienek voltak a srácok naon a kezdeteknél és mienek most! sztem naon király! X)

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte