Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Permalink Reply by Ancsi on November 21, 2009 at 12:11pm
kipihent? nem is ismerem a szó jelentését. :( kedd óta melózok. vagyis...kedden, tegnap meg ma. halál. :S minden porcikám fáj. mert a mekibe vagyok. :(
de a társaság 90%-a nagyon aranyos. :) szóval ez kárpótol. :)
akkor az végülis jó :) ezek szerint akkor szeretitek egymást. :)
am meg kifogom baszni ezt a rohadt gc.com-ot mert nem akarja elküldeni az üzimet. ^^ legalábbis amit a múltkor írtam nekem nem jeleníti meg. fosszar.
jézusom de rég jártam erre...
am mizujs veletek? velem nincs sok minden, épp most próbálunk meg összehozni egy zenekart a sulis ki mit tud?ra *remélem sikerül :) *
amúgy Ancsi bevált az a program amit mondtam?
Permalink Reply by Somi on November 23, 2009 at 1:47pm
mekiben dolgozol? hű, akkor nem csodálom,h fáradt vagy. megőrülnék egy olyan helyen! kitartást hozzá!!!! :)
sulis kimittud? nem hangzik, rosszul, remélem, összejön a banda, Bundee! :)
hol is van pontosan aza Gettófalva, RnRbaby? :D
mingy lesz pipa itt. ^^ szükséglet az életbenmaradáshoz.....
hali!
ááá Bundee levegőtvenni nem volt időm az elmúlt napokban. szóval még nem tudom, hogy milyen a progi. :( sok sikert a ki mit tudra. :)
hááát...azért sok embert ismerek aki utálja a tesóját. :D
Hát én is remélem mert jó lenne mert a másik két tagnak un "búcsúbuli" lenne ez az egész... meg a másik sulis zenekart vissza kéne hozni a földre. :)
Nem baj Ancsi, de azért próbálj meg pihenni is egy kicsit.
Én nem utálom a tesómat de néha tele van vele a tököm ráadásként most kezdett el ő is lázadni én meg alapjáraton lázadó típus vagyok inkább, szóval ha kicsit is tovább vagyunk egy légtérben a kelleténél akkor abból sok jó nem szokott kisülni.
Somi: Szlovákia -> Besztercebányai kerület -> Rimaszombati járás -> Gettófalva (ismertebb nevén Gesztete :)
bundee, ismerős helyzet (: de ennek ellenére szeretem a tesóm, nagyon is :D
Ancsi, neked pedig sok-sok pihenést! (:
Permalink Reply by Somi on November 26, 2009 at 11:43am
hűha. ott születtél v kiköltöztetek?
hnap biosz tézé..............juhú. jó lenne legalább egy kettest összeszedni. xP
én sem utálom az öcsém, persze sokszor megy az agyamra, dehát ezért az öcsém. :)
Permalink Reply by Ancsi on November 29, 2009 at 11:40am
utálom a munkám. :( najó... nem tudom. az egyik felem szereti a másik nem. de mindenesetre az a felem erősebb amelyik nem akar holnap benenni. :( :D
jajj gyerekek. tanuljatok tovább. de tényleg. munkát kapni lehetetlen. a meki meg rabszolgát csinál belőletek.
bocsi a derűs kommentért. :D remélem veletek minden ok!