Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

ha mindenki pasi olyan gatyát hordana akkor túl sokszor szembesülnénk a kőkemény igazsággal és rémálmaink lennének vagy akár túlzottan elvonná a figyelmünket és a saját nyáltócsánkba fulladnánk bele.. :D

am Ancsi én is azzal a szarral kezdtem de tudom ajánlani a Let's Editet. asszem ingyenes és jövőre én is azt tanulom *nincs pénze a sulinak a profibb programokra*, bár én még azt nem használtam de állítólag könnyű kezelni és egész jó videókat lehet vele alkotni
wow. köszi a tippet :) kipróbálom! :)

hááát... lehet, hogy igazad van... de én fenékpárti vagyok... :D
én szívesen néznék ilyeneket a metrón vagy akárhol:

bocsi,h a GC forumba raktam róla képet. :D csak szemléltetni akartam,h ilyen egy jó segg :D bár nemcsak a segge... *nyálatcsorgat* :D :$
bárcsak tudnám,h ő kicsoda. xD
Hello mindenki! (:
Csáó

hát Somi ő a CSI: Miamiba van de a nevét nem tom. Am Ancsi nm és jó próbálkozást :D
helló új forumozó! gyere sokszooor!
Somiiii, hogy ő ki? hát életem szerelme :D am Bundee jól szólt. CSI: Miamiban játszik/játszott :(:(:( és Adam Rodriguez-nek hívják. :P

tökjó. most értem haza. jógázni voltam nővéremmel meg bnőjével. bazi jó. és nem könnyű. hnapra izomlázam lesz az hótziher.
Ancsi, igyekszem majd :D
Am mi a pálya errefelé? (:
jólvan örülök ;)
hát...valszeg punnyadás van. :( kihalóban vagyunk.
én amúgy most értem haza. pár oszttársammal taliztam. bár semmi kedvem nem volt elmenni, tökjól éreztem magam. :)
és ott feléd mizu? :D
sya, új tag!! köszöntelek itt. :)
mizujs?
nemrég értem haza, bennmaradás volt koleszban. ien dökös, játszós, beszélgetős, filmezős. jó volt. :)
az király. :) milyen filmet néztetek?
én ma nővéreméknél voltam. :) más egyéb nincs :)
Velem minden okés, kivéve ezt az átkozott náthát...
S jelenleg egyfajta szobafogság féleségben vagyok, ami nem azt jelenti, hogy nem mehetek sehová, csak a haverjaimmal nem lóghatok, ami azért épp elég...
uhh. jobbulást a náthából.
ejj ejj...mivel húztad ki a gyufát?

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden