Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

visszajöttem! :D
köszi a képeket. :) nagyon tetszenek.
olaszország pedig nagyon jóóó volt! :D
szia Somiiii! üdv újra kishazánkban (és a forumon)
mesélj milyen volt kint! :D azon kívül, h jó. mert azt sejteni lehetett :P
pl. milyen volt a család ahova mentél? (mert tudtommal odamentél, igaz?) és, h hogy sikerült olaszul megszólalni :D és a többi és a többi. :D
köszi :) háát. nagyon jó volt, igen. :) bár volt egykét negatív dolog is sajnos. pölö, én nem családnál voltam. annyira jól lett megszervezve,h a Capo d'Orlandoi (ahol laktunk) vonatállomáson derült ki,h 5 embernek nincs helye........ na, ebből én voltam az egyik, szal a másik néggyel (2 csaj, évfolyamtársaim, meg 2 srác a felettünk való évfolyamból) egy appartmantban laktunk...... poén volt.
de mi hárman lányok családnál ebédeltünk meg vacsiztunk, szóval mindig volt alkalmam használnia nyelvet, rengeteget enni meg megismernia várost iesmi.
10 napot végig ettünk. súlyos mennyiségű kajákat esznek az olaszok! volt olyan,h leraktak elém (nekem mindig előre kivolt szedve a kaja) egy mélytányérban tésztát, jól felpúpozva. irtó büszke voltam magamra, miután megtudtam enni több, minta felét! köbö akkora adagot ettem, mint egy normlis ebéd itthon. erre kiderült,h ez még csak az előétel volt és leraktak elém két nagy szelet húst salátával meg mindenféle olívabogyóval meg zöldséggel, utána desszertnek torta meg ien apró sütik plusz gyümölcs.... mikor nem bírtam megenni mindent (természetesen...), megjegyezték,h mien keveset eszem....
am, kis husik az olaszok. meg alacsonyak. van pár, ameik vékonyabb, de akkor ő nagyon vékony és nem azért, mert sportol, hanem mert genetika. meg naon gyorsan beszélnek! és egyáltalán nem tudnak angolul... bementünk egy angolórára, hát az enyhe kifejezés,h jobban beszélünk angolul, mint az angoltanár!
ya, és beteg lettem köbö a harmadik napon. mert a hely, ahol laktunk, nem rossz időre van kiképezve, márpedig most nincs túl jó idő egész siciliában (nemtom mien régóta nem volt ien rossz idő, ezt mondták), és első éjjel konkrétan dermedtre fagytunk, mert nem volt rendes takaró csak vmi lepedőféle izé... jobbhíján felvettünk két gatyát meg pulcsit és törölközőt tekertünk a derekunkra... én viszont csúnyán lebetegedtem, (ma voltam dokinál, gennyes mandulagyulladásom van...) ezért nem tudtam mindent teljesen kiélvezni.
de örülök,h ott voltam, mert felejthetetlen!! ^^

Capo d'Orlando

<tenger

a Kis Vatikán Nápolyban (ottis voltunk két napot, mert ott szállt lea gép.)
wow. ez elég eseménydúsnak hangzik.
uhh gennyes mandulagyulladásom már nekem is volt. de szerencsére utána kivették a mandulám. 1el kevesebb baj :D
de remélem már azért jobban vagy. :)
huhh...azt hiszem ezt az olaszos dolgot nekem találták ki. ennyi kaját... :D *nyálatcsorgat*
jaaa ! és nagyon jók a képek . :)
am néztem az előbb a fókuszt. Tibike volt benne a hooligans-ből. híres pasik szekrénye volt a téma. természetesen tele volt DCMA pólóval. ilyetszól. ettől meg fogok szabadulni mert elég viseletes. kurvaszáját :O hogy lehet egy DCMA pólótól megszabadulni??? akkor se dobom ki ha kettészakad. mondjuk persze. ő könnyen beszél. tele van lóvéval....
Sziasztok!

Somi : Jók a képek! Örülök, hogy jól érezted magad! :) Szép helyen járhattál!

Ancsi : Megtudlak érteni xD Mármint hogy a tibike miket mond! Én meg múltkor viván láttam hogy Dukai Regina mondta hogy az a világsztár akivel összejönne Benji Madden! Mert bejön a stílusa tetkói, és hozzá tette tudja sokan mondják hogy a tibire hajaz! Mondom nem fordítva? xD
'a tibire hajaz'.... aztamindenit, annaka dukai reginának sincs smi a fejében. hátt, ezért nem bírom én az itthoni "celebeket". (nem mintha a külföldieket bírnám. xD)
köszikösziköszi!! :D igyekszem jobban lenni... ma a fogorvos gyakorlatilag kidobott a rendelőjéből, merth nem tömi be a fogamat úgy,h közben torokgyulladásom van, mert mivan, ha megfertőződik... bekaphatja, már elnézést! >x@
ki van facebook-on? végre csináltam egy accountot. aki fent van szóljon!! :)
tibire hajaz? menjen már a picsába. Benji azt se tudja,h tiborka létezik!!! grrrr....
Somi én fent vagyoook!
jóóó. miaz e-mail címed?

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden