Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

hát elhiheted nekem,h az érettségivel csak a seggem tudom kitörölni :S
sehova se akarnak így felvenni...
heyyhóóó.
hát, tudom,h én még messze vagyok ettől, de Ancsi, sztem tanulj tovább mindenképpen. a gimi nem ad smit! szívunk 4-5 évig és utána kidobnak az utcára egy papírdarabbal, amivel télleg...csak a seggedet törlöd ki...
elég gáz ez sztem... jobban odafigyelhetnének ránk!

itthon voook. ma a suliban egészségnap volt, szal csak 30 perces órákat tartottak, 10 perces szünetekkel. xD és csak négy órám volt, mert pénteken az első elmarad. xD szóval laza napom volt. :)
Érettségivel takarítani is lehet, van olyna hely ahova így is felvesznek embereket ez nem igaz, de tény hogy nehezebb! És igaza van Sominak, tanulj tovább, max egy évet most halasztasz így, addig kitalálod még milyen irányok vannak, meg mihez van kedved, de tényleg valamit kell tanulni :S csak jó tanácsként mondom :) és a fősuli meg egyetem már nem egy gimi, nem kell napra késznek lenned és rajtad áll hogy megtanulod e az anyagot vagy sem, ha esetleg e miatt se akarsz már tanulni

Na akkor jó napod volt a suliban somi :)
ya, jó volt. :)
és ma megyek vissza, de most nem sok kedvem van hozzá...
vki írjon vmit.
senki nem ír?? :S mi van veletek emberek?? xS
Sziasztok...

velem nincs semmi, viszont egy rém unalmas Ecdl szakkörön ücsörgök és még a tanár is álmosító, és szörnyűen kiakasztó... viszont még másfél óra és dobóra =) viszont az egész estémet végig kell tanulnom mert holnap biosz és angol TZ...

és veletek am mizu?
uhh, akkor sok sikert a tézékhez!
bioszból nekemis rengeteget kell tanulnom... vírusok... vmi hat oldal.... xS és smi kedvem, dehát muszáj.
a mai napom szörnyű volt! 8 órát éltem túl.....
8 órád volt? az szar ügy ... mondjuk én se panaszkodhatok mert én is annyit voltam suliba + még a zenesuli... ráadásként 15 perce tudtam meg h holnapra egy prezentációt is kellene csinálni... de legalább már holnap megyek haza a koleszból :)
hátigen...
de már itthon vagyok!!! úgyh most jó. :)
és 3as letta matek dogám, pedig rosszabbra számítottam! :D
hello-hello!
mi a helyzet? látom megin punnyadás van. tök fura. egyszer beindul az élet itt, utána napokig semmi. :(
jajj...én tegnap voltam állatkertbe. :D tök jó volt. megvan a kövi háziállatom. egy szép párducka ^^ annyira gyönyörűséges volt. :)
szia!
yaaay, azok télleg annyira szépek. ^^
igen, naon lelassultunk. majd miután kijön az új album megint beindul az élet sztem. remélem. mert azért jó ide írogatni. :)
hahó gyerekek! :)
mizujs errefelé? kihalás szélén állunk?:D
én most nagy zeneletöltésbe fogtam. :D találtam egy oldalt ahol a CSI Miami zenéi fent vannak részek szerint. vagyis a címük. és én egy csomó számot meg akartam belőle szerezni, így most sikerült. :D tiszta happy :D

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte