Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

yaa, mindenki azt nézte aznap! XD suliból is egy csomóan mentek. mondták,h tökjó. :)
köszi szépen. ^^
yaaayy, ma vásárolni menztem anyuval, olyan jóóó gatyákat kaptam. :) meg egy kabátot. ^^
ezegy jó nap.
ja igen. moziünnep volt :D csurig volt a mozi :D
hmm...egy jó kis vásárlás engem is feldobna most!
heyhó! hát ide nem ír senki?
most fejeztem be a Tartuffe-öt, ami egy komédia (?) és drámára kell. nem mintha ez érdekes lenne vmennyire, csak szerettem volna írni vmit. am nincs smi különös. :D
veletek mizujs? suli beindult már? nekem alig kell még vmit csinálnom... ráadásul mindenből lefeltetm már, szal... tökjó. ma délután nem csináltam szinte smit... :D
Jó neked Somi! Engem meg a nevelők állandóan azzal basztatnak h miért nem tanulok, nem hiszik el h 1 óra alatt is megtanulok... meg az se tetszik nekik h a zenesulis óráim többsége a tanulóidőre esik(ami engem nem zavar :])

és veletek am mi van?
helló!

Bundee...mmint a koleszban basztatnak ezzel?
itt nincsen semmi kül. voltam ma táncolni. annyira hiányzott már nekem ez. úgy szeretnék visszamenni...de amíg nincs rá lóvém esélyem sincs. :(
Igen Ancsi ott, pedig néha tleg tanulok, bár ma se lát a csoportvezetőm sokat :)és milyen táncot táncolsz? (tom hülyén hangzik =))
uhhh, eza nap kééééész volt!!!!!!!!!! fél egyig tanultam tnap...v ma... attól függ, honnan nézzünk. ma fél hétkor már felébresztettek, nyolc órám volt, magyar tézé, töri doga...... úristen. örülök,h még élek. :)
ma nullaavatóóóó!!! xD csajok napközben milkatehénnek, a srácok meg harisnyáspippinek öltöztek! :D este marily manson meg hastáncosnő lesz. xD kíváncsi vok. :)
hogy vagytok?
én megvok :) holnap lesz a suliban a Gólyabál és én leszek az egyik operatőr/fotós :) áh már várom :) jó lesz látni a kis elsősöket azokban a nagyon röhejes ruhákban xdxdxd
hastáncolok Bundee. Elvileg már 4 éve, bár az utolsó 1 évben nem tanultam intenzíven. :(
uhh Somi az nem semmi. nem csodálom ha KO vagy.
én ma taliztam 2 bnőmmel akik a volt oszttársaim is egyben. a Deák térnél beültünk egy bisztróba és dumáltunk. ennyike. :)
Sziasztok!

Velem semmi külcsi sincsen! Niki többet tudna mesélni, suli miatt de ő meg ide nem ír xD na mindegy megvan Niki is, suli eddig ok neki, bár órák elég unalmasak mondta! marketing kereskedelmi szakon van, ez is ilyen OKJ-és, enyém is csak én fősulin tanulok! Enyém másabb!

Am Ancsi akkor te fogsz valami munkát keresni, vagy hogy állsz ezzel? Vagy mit akarsz így most?

Ja,jó lenne nekünk is összeülni, csak sajna nem oylan egyszerű :S
hát Meli keresek melót, csak nem találok :S lehetőségeim nem valami fényesek.
Manapság senkinek se hidd el, még a diplomásnak se! Meg hátha kedvet kapsz majd később a tovább tanuláshoz, vagy hogy valamit elvégezz még, most lehet ezt mondod de lehet később már máshogy látod majd a dolgokat! :) Bár én se tudom még mi lesz ha elvégzem ezt xD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte