Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

nem is tudtam! sok sikert hozzá! :)
huh nagyon állat volt és a tanár... külsőleg nem egy álompasi de személyiségre kurva aranyos... :) már várom a következőt... :) :) :) nah am grat Joeléknak de h kaphatott szegény ilyen érdekes nevet??? xd
yah. xD szegény gyerek a hollywood-i feltűnési viszketegség áldozata! :D
köszi, Meli! már tök várom, addig sem kell ebbena hülye suliban tengődnöm...
eza hét... hat jegyet kaptam és z még csaka második nap... ráadásul ma is kiszúrtak felelőnek föciből és tnap is töriből, úgyh egyikre se tanultam szinte smit... boldogság.
deeeeeee a biosz ötös feleletemnek naon örülök! :) azt mondta tanár,h tökjó az angolom. ^^
mizujs veletek?
sziasztok!

Ma voltam kontaktlencse próbán :D Elég fura volt, hogy szemüveg nélkül is élesen láttam már ezer év óta xD meg fura volt a kontaklencse is, hogy rajta volt a szememen, hideg volt így meg minden aztán ok volt már, majd megyek gyakorolni betenni magamnak!
Am semmi külcsi, megvagyok :) Lassan suli nekem is waa neee xD
Tényleg, de akkor mennyi idöre leszel olaszban, somi? meg ide is jön majd a csere párod?
uuu, nem hiszem,h kibírnám,ha mindennap a szemembe kéne tuszkolnom vmi idegen anyagot! szoatársamnak is van kontaklencséje, mindig itt kínlódik vele reggel. xD
gondolom, őkis jönnek majd. nemtom. és 10 napra mek. :D és tökjó, mert ennek nagy része (6 nap) az őszi szünet, ezért nem kell olyan sokat pótolni, plusz a biosz tanár is velünk jön, szal bioszból megugye olaszból nem kell pótolnunk. :D
mondták hogy nem dobhatom el a szemcsimet attól ha lesz kontaklencsém! és egyelöre csak kirpóbálom nem akarok váltani még!

Tök jó! majd jó szórakozást hozzá! :) melyik városba mentek?
syaaa. legyél teis aktív fórum tag! :D
am, nem naon beszélünk gcről, csak néha ien fontosabb dolgokat észreveszünk. xD de várjuk az új albumot nagyon. :) biztos jóóóó lesz. akkor énis újra visszaszokom rá, mert mostanában nem hallgatok good charlotte-ot. deazért még féjvörit band meg minden. xD
hah, ezegy furcsa bejegyzés lett, de baromi fáradt vok... xD
szia!

Hát GC-röl mi se tudunk többet csak hogy folyik a lemezmunkálat :D aztán majd kijön nemsokára!

Ha gondolod írkálhatsz te is ide! Más is tehetné xD
sziasztok!

mijez a csönd? najó...én beszélek xD tudom.

jaja legyél aktív forumtag. hátha feldobod itt a társaság hangulatát. amúgy vágom az oldalad régen gyakran látogattam oda. :)

mizujs mostanság? Somi én is mehetek veled olaszba? :D bár én egy mukkot se beszélek olaszul :D

én nemrég értem haza moziból. állat ^^
syaaa! :)
mit néztél? és jöhetsz, majd mutogatsz velem. xD
hűűűű, 5ös letta matek dogám............ ezaz első ötös matekdogám, mióta ebbea suliba járok!! nagyon durva! úgy örülök neki!!! XD
szia!

wow! gratu Somi :D tökügyi vagy!
őőőő...a Becstelen Briganty-kat néztük meg. eszméletlen jó film. pedig én aztán nem szeretem Tarantino-t. de ez... telitalálat:D állati kemény. :D

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte