Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
most kezdem majd ma megyek szolfézsra holnap meg lesz az első dobórám... a gitár se rossz... ma magyar portugál... itt a kolesz ba fogjuk nézni.. remélem nyerünk...
Permalink Reply by Somi on September 9, 2009 at 12:33pm
ma tök jó napom volt!!! ^^ meg elmentem futni! tiszta jóóó. X)
dobolni az jóóó, meg gitározni is! :D én gitározni akartam még naon anno, de sose jutottam el odáig.
és nincs net, úgyh lehet,g ez sem fog elmenni............ >X@ utááálom. pedig az olsz bemutatkozásomat kéne írnom Szicíliába és nemtudom, mert nem jön bea hülye szótár!!!!!
de nem idegesítem fel magam, ma tökjóóóóó napom volt!! xD remélem, nektek is. :D
jóéjszakááát!! :)
ma megyek dobra juhééé viszont elötte ECDL szakkörön ücsörgök ami rém rossznak ígérkezik... remélem nem nyomja ki a netet... mer akkor kinyírom az biztos... huh itt mödöttem néhány hülye bés visítozik meg siránkozik... mindjá leütöm őket
Permalink Reply by Ancsi on September 11, 2009 at 12:50am
sziasztok! jaja! Sparrow James Midnight Madden :D asszem...szegény fiúcska :D azért gratu nekik ^^
Bundee milyen volt a doboróra? :)
Meli jó szórakozást majd a koncertekhez. :) Én is úgy mennék... (L)A7x(L) :( esélytelen -.-
Nikinek meg boldog névnapot. Utólag is. :)
AAA! Tényleg! :D Grat nekik! Tök jó hogy fiú lett most! :) Kíváncsi vagyok, hogy fog Joel lányos apából átmenni fiús apába is! Tök fura lehet majd! :D
A név választás meg elég különleges, nem értem miért kellett már ennyire kevert meg hosszú nevet adni neki, ráadásul sparrow xD
Ancsi köszi szépen! :) Nikinek meg átadom mer nem hiszem hogy ide téved forumra!
Permalink Reply by Somi on September 11, 2009 at 9:47am
yay, télleg, boldog névnapot Nikinek! és aztis mondd meg neki,h jönnie KELL fórumra!!! xD
itthooooon vagyoook végreee mááár!!!!!
most az olasz bemutatkozásomat írom...ez vmi tévedés lehet. én nem tudok olaszul! o.O
Permalink Reply by Somi on September 12, 2009 at 10:06am
hátigen, elég érdekes lesz ezaz olasz, főleg,h egy családnál fogok lakni! o.O és ők nem tudnak angolul... namindegy, majd kézzel lábbal meg jó nagyokat mosolyogva! xD