Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

yaaayyy, paul rakott fel vidit!!! tökjó, nézzétek meg!!! xD
yaaayyy, paul rakott fel vidit!!! tökjó, nézzétek meg!!! xD
megint csinálja... de mindegy. legalább előbb lesz meg az 1000 oldal. xD
nem hiszem,h műveletlen lennél emiatt :P a palatinus egy bazinagy strand, sok sok medencével (hullám, termál,gyerek, csúszda, úszó, relax etc.)
jaja... pedig direkt egyszerű mintát akartam. :) örülök ha tetszik am.:) Miami ink-be néha belenézek. :) a srácokat bírom :)
ez a kép állati édes. :) le is mentem. hol találtad?
1000 oldal:D tökjó ^^ majd megnézem Paul vidijét. :) köszi,h szóltál
yaaa, akkor az nagggyon jóóó lehetett! :D
képet twitteren találtam, benj berakta háttérneka profiljába. ^^
hehe, énis bírom őket, jófejek. :) és ha végig nézek egy részt, utána mindig szeretnék vmi tetkószalonban lenni a tű alatt. xD
nézd meg, télleg jó lett. főlega vége! x) és bizonybizony, hamarosan 1000 oldalasak leszünk. XD
Sziasztok! Ohh..köszi hogy így aggódtok értem. De nem történt semmi komoly az esések miatt.=)
14000??? Oo' Uhh ez durva. Én is nagyon szeretnék majd,..de csak majd! xD
Én szoktam nézni a Miami Inket..és egyszer volt benne hogy egy sárkányos tetkó 500 dollár körül volt. Nemsemmi.
Harry Potter meg tényleg egy kicsit unalmas volt..barátnőm el is aludt rajta..kétszer..-.- xD
Azt én is alátámasztom hogy a könyvet nem lehet túlszárnyalni..
De szerintem az első négyet jól megcsinálták..viszont 5-6 már nem nyűgözött le olyan nagyon.

Most épp az Újholdat olvasom, de sajna nem vagyok tőle elájulva. Bár Jacob a kedvencem a történetbe..de kicsit uncsi..=S
Mizujs veletek? És a többieeeek????? OO
sya! :) 500 dollár?? az 87.500 ft... hátigen. o.O (legalábbis a múltkor (egy hónapja) még 175 ft volt egy dollár) van, aki kevesebbet keres...........
hol tartasz a new moon-ban? mertaz eleje télleg elég unalmas! dea közepe mega vége felé minden befog majd indulni! :) énis úgy voltam először,h wá, ezdeszar, de végül úgy tettem le,h tetszett. :)
am, jól vok, köszi. pénteken megmásztama badacsonyt! xD
hol van mindenki??
én itt vagyok. :) bár hulla fáradt vagyok!
voltunk pénteken megint palatinuson, szombaton meg miskolci és szilvásváradi kirándulást tettünk. tökjó volt:)
vasárnap visegrádon voltunk.
ma meg tegnap meg egy kislányra vigyáztam. nagyon édes. de nagyon fárasztó. totálisan hulla vagyok...
:D dejó!
remélem, kitudod pihenni magad! ^^
úgy elmennék most vmi koncertre...... xS
jaja. egy GC - A7x koncertre :D aaaaz nagyon bejönne nekem moost (L)
jaja sikerült szerencsére kipihenni magam. :) tegnap elmentem egyik barátommal kajálni egy étterembe horányba, utána meg szentendrén sétálgattunk :) tökjó volt :)
ott mizu?
Már kiolvastam a New Moont asszem tegnapelőtt..és tényleg a végére lett nagyon jó, és izgi.. És az első részben is Jacob volt a kedvencem, de most meg még inkább. (A könyvben folyton félmeztelenül van, szóval remélem a filmben is.=$ xD)
Hát ez jó! xDD Én is pontosan tegnap mondtam barátnőmnek, hogy most úgy elmennék egy koncertre.xD
És igazából lett is volna rá lehetőségem...mert Pilisen holnap meg holnapután lesz motoros találkozó, és ott lesz egy csomó koncert, de anya nem enged..=S =(
És úristen minjdárt suliii!!! Wáááá!
ugye? mondtam,h a végére jó! ^^ remélem, a new moon is jó lesz filmben, a twilight teccett. :) énis bírom jacobot, de nekem carlise (v hogy kell írni?? xD) a kedvencem. :)
óóó, igen, GC koncert. vagy egy paramore. kíváncsi vok, mienek lehetnek élőben! v egy MCR.... yaaaaaaaay!!!!
xD

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden