Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

szeretem paul blogjait. mindig röhögök rajtuk egy sort! XD annyira jófej! XD
Jah multkor én is néztem hogy az vt a Bravo elején h Joelm kilép a bandából....jah persze csak azért hogy megvegyék az ujságot!
Régen vettem ha volt benne olyan ami érdekelt van is egy GC-s cikk gyűjteményem,de mostmár nem szoktam venni.
Télleg nagyon jó fej Paul!XD jók a blogjai!
Nem tudja valaki hoyg hol lehetne meg venni a Story of Good Charlotte című könyvet?mert az tökre érdekelne.Mondjuk tudok egy ilyen helyet ahol lehet rendelni külföldről cuccokat majd ott megpróbálom!:P
Sziasztok:)

Csekkoljátok le ez a 2 vidit:)) naon jó minőségüek, közliek, és én a keep ur hands off my girl-nél szétröhögtem a fejemet:D
Ugy birom ahogy benji reppel igy a számoknál...meeg Joel nek is az a mozgása a " step out the vagon...." résznél:D:D (sorry előre is ha rosszul idéztem a dalszövegből:) mondjuk:D:D az sem jobb amikOR joel a "keep ur hands off my girl, keep ur hands off my girl"-nél cisnálja az ta légyelhajtós mozdulatot:D
Najó....mára Niky kritizálásait hallhattátok:D:D de zek pozitív értelemben értendőek:D és egy gc fannak szabad:D

Keep ur hands off my girl - live at Brixton academy ,2008

http://www.youtube.com/watch?v=uCaBDTlMfqw

Ez a vidi pedig a where would we be now :) Olyan szépeket mondd benj, Joleről, hogy jó apuka, meg jó szülők Nicolellal:))) meg hogy billy most házasodott meg nemrég:)) meg hogy most akkor lovesongot énekel...és amikor mondja az ta hogy "cuz I am in love:) azt oylan őszintén mondjaa:)) szal páriszi naon naon naon a szívében van
http://www.youtube.com/watch?v=tHZmu-k-FAs
Sziasztook!!!
naah végre én is megtaláltalak titeket...Örülök h összejött ez a fórum....:)
A koncerttel kapcsolatosan nagyon-nagyon jóóó volt!!!Engem engedtek be 1.-nek,Joellel szemben álltam az 1.sorba,és Joel 4x megfogta a kezem......Aztán Benjinek küldtem puszit,és kacsintott NEKEM!!!!!!!Ááááá olyan jóóóó volt azthittem elolvasok!!:)
Jaaah és sajnálom h kevesen voltunk,és ez nem a mi hibánk,hanem megkellett volna hírdetni rendesen...De ez azért ciki h a Lola koncerten többen voltak!!!!:S
És én attól félek h azthiszik Joelék h itt Mo.-n nem szeteik a GC-t,és ezért nem jönnek többet!!!:SMeg h nem hívják meg őket többet mert h kevesen voktunk!!!De remélem jönnek még mert nagyon nagyon hiányoznak!!!!!!Nyugatassatok meg!!!!
Amúgy rájöttem h ha kiadnak 1 CD-t akkor utánna amikor jönnek turnézni,akkor ide is jönnek mindig!!!
Aztán mit akartam még?????Jah hogy van GC DVD-m az új!!!Szombathelyen vettük meg,ez volt az utolsó!!!!
Azthiszem végeztem!!!!:):D
Azt én is hallottam, hogy kevesen voltak, de most komolyan...mit vártak hétfő este??? Ha nem kellett volna gyakszira mennem, akkor 4-el többen lettetek volna. Én biztosra veszem, hogy jönnek még, és nem ijedtek meg, hogy kevesen voltatok. (Loláé meg biztosan ingyé' volt, mert nem valami jó...X ) De gané vagyok..hahahaha)
http://www.amazon.com/Story-Good-Charlotte-Doug-Small/dp/0825628717 ezen nézd meg. Magyarországon még biztosan nincs, de szerintem néhány hónap, és lefordítják..csak ne a Kristóf! X )
Huh, de most nézem, hogy 2004-ben jelent meg. Akkor nem hiszem, hogy magyarul is lesz belőle.. =,(
óó jajj :D végre énis itt :D hát hellooo :D fórumfórumfórum xDD ááhh *tejjesenbekattant* (*.*) :D
Sziasztok! Nagyon jó az "új" oldal!!! Asszem rendszeresen fogok ide írni! Más: bár alig láttam valamit a fiúkból,mert annyira alacsony vagyok:P de ettől függetlenül életem legszebb napja volt! És van egy nagyon erős érzésem hogy 1-2 éven belül jönnek még Mo.-ra<---remélem bejön!!! Nagyon remélem hogy lefordítják majd a GC könyvet!
Nos,..ennyi mára sziasztok!!!
sztem tuti jönnek...megmost...léptek már fel kisebb közönség előtt is:) meghát most nem lehet minden fellépésükön uyganakkora létszámú tömeg:) igy leglább családiasabb volt :D Én is elől álttam ( de ezt már elomondtam párszor a regebbi forumozóknak akkik idetaláltak hamar:)) ééés..amikor koncert végén hátranéztem akkor egészen ugy tünt hoyg elég sokan voltak...nekem tökre igy jött le...mert pölö kocnert előtt...hát...aklkor még télleg naon kevesen voltunk....kapunyitáskor is, dehát ez csak azért ovlt jó mert nagyobb votl az esélyem az első helyre:D

amugy én azt olvastam hogy álítólag jövőre jön ki az uj lemezük márcuisban vagy áprilisban:
http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/music/music-news/2008/04...
Látom hogy itt sokan írjátok hogy sokan(szóismétlés, na mindegy) tolakodtak előre és én is tapasztaltam és vagy 20× leesett a szemüvegem(de csak majdnem...) én is akartam tolakodni, de gondoltam inkább mégse, mert megérdemlik azok akik elől lehettek(mázlisták), mert hogy korán odamentek a helyszínre... nekem is úgy volt hogy már 5-kor ott leszek de 18:15 lett belőle...:'( -Majd legközelebb tutira ott leszek legalább 8 órával a kezdés előtt,...rem.lesz legközelebb!!!
Ja,...és szavazzatok a Sziget.hu-n a Gc-re hogy jöjjenek!!! Én eddig 400× szor szavaztam...EDDIG!!! Mondjuk eléggé valószínűtlen hogy fél éven belül 2× is jöjjenek Mo.-ra! De legyünk optimisták!!!
ajj... komolyan mondom,írok egy levelet a Mikulásnak... ennyi "beszerezhetetlen" dologra ritkán vágytam. meglátszik,h pest. sehol semmi jó... najó vidámparkot leszámítva :P amúgy mizujs veletek? történt vmi izgis az elmúlt 2 napban? esetleg vmi uncsi,amit úgy éreztek,h muszáj megosztanotok? vagy amit nem annyira akartok megosztani,de mégis el kéne mondani vkinek? najó befejeztem... inkább írjatok magatoktól,ami jól esik :D
hát nálunk nagy balhé van a suliba!! a ballagási ruhával kapcsolatba 4 hülye lány osztálytársam valami undoritó pezsgő szinű blúzban akar ballagni:S:Svasárnap meg voltam tánc versenyen tök jó volt:)annyira hiányzik a gc:(:(benji hiányom van...most6 épp suliban vok és gc-s névjegykártyát csinálok:D:D kb csak ezen jár az eszem:)vidiparkról szólva én most szivesen mennék ...már rég voltam...valakinek nincs kedve?

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte