Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: Hungary

Views: 375

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

sziasztooooooooook:)))

ááhhh:D:D Dejóóó, hogy ma mindeki jó jegyeket kapott:D grat somi a fizikához és neked is bundee:D hát....nekem meg ma volt az érettségi írásbelik betekintési napja meg holnap is lesz amjd:) Naon izgultam és komolyan már 2 napja nem tudtam alduni miatta mert eléggé féltem a töri a matek és a spanyol eredményétöl!:S....
Hát ilyenek lettek az írásbeli eredmények:D
töri : 3 de ez nekem naon jó mert rohadt nehéz volt a tavalyihoz képest meg az elöttiekhez képest!!:S naon a saját fejböl tudos volt a rövid feladatos része:S

matek : 2 uhh ennek naon örültem...
spanyol 3 pedig én rohadtul nem tudok spanyolul szal nagyrésze tippelés volt:D de a tanár megdicsért hogy ez egész szép lett meg hogy tartott naon a spanyol érettségimtöl..stb:D hát én is!!
angol : 4 de csak 2%-on mulott az 5ös , szal azt majd szóbelin felhozom:)

magyart majd holnap tudom meg:)
ancsi: neked hogy sikerültek?:)

ja és lol az a benjis kép:D öhm....az a szük naciXD jaa...fujj..hát...köhm...izé...nem tom...:D Benj már ilyeneket csinálna?:D a nyilt utcán? XDD na neeem:D no way!!! csak egy rosszul elkapott foto pillröl van szó:D
:D ugye-ugye...kanos a mi kis apróságunk :P
Niki nekem: biosz 3as, angol nekem is 2%on múlt az 5ös, magyar 3as az is 3%on múlt,h négyes legyen...töri matek még dunno. majd holnap tudom meg ha minden igaz.
nah grat mindenkinek az érettségihez :)
aaaaaaaaa:D nézzétek meg az uj gc blog vidit:D studios blog vidi:D mindig majd feltesznek egy ujabbatt egészen a lemez kiadásáig:D
aaaaaa:D annnnnnnnyia édeseeeeeeeeeeeeeeeeek:))) briom..Benji mintha kicsit drunk lenne benne:D ugy össze-vissza beszélsz " to enjoy our experience" azt bedadog elötte:D meg " or what am I talking about anyway?" XDDD Deano step tánca loool:D Joely meg annnnnnyira édesen mondja azt a szót hogy "video":D:D meg arika hogy a cseteseket megemlitette benne:D "aaaand good day or goood night for all chatters on site " ( bocsi ha nem pontosan idéztem) jaaa....és megint favágós cucc is back:D
favágós cucc megin visszatért :D Hhehe..csak papus fej ne xD

Ancsi: Grat :)

A blog vidi nagyon ariiii ! Benjit úgy megölelném üüümmmm olyan aranyooossss waaaa :))))))

Ja ja Joel megemílti a cseteseket xD Azta se jött sztem fel :D :D :D azóta is rajtunk aszal xD
http://www.youtube.com/watch?v=gihfIUWtdbU&feature=player_embedded de aranyos Harlow :)))

Nicole azt monnya Harlow nagyon apás lány :)) Joel biztos elkényeztete nagyon :D Monnyuk mondták máskor is, hogy Nicole inkább a szigorúbb aki a dolgokat rendben tartja Joel meg inkább az engedékenyebb :))) Meg elkedzi az apja, hogy Joel meg ő is kisfiút várna most és így együtt hajtogatják ezt egymásnak xD
épp most kezemben az eredeti 21st century breakdownt!!!!!!!!!!!!!!!
most azt hallgatom!!!!!!!!!!!!!
és füli éra szám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XDXDXDXDXD
akkor ez azt jelenti, hogy tetszik is???? :D
A kezedben van, és hallgatod egyszerre? Oo
Teljesítmény a köbön..(Y)xP
somi úgy látszik eddig ezt titkolta :P
haha... humoros. xP
a kezemben volt a tok ésa szövegek. és közben hallgattam a lemezt, ami a hifimben volt.

igen, tetszik. ^^
de ezt tudtam előre is.

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden