Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
én is tervezem h elolvasom, bár még várok egy kicsit, nem akarok úgy járni mint a HPvel. ott sem értettem miért vannak úgy oda érte, de már én is évek óta nagy függője vagyok. lehet h most is ez vár rám!? de a filmet nem akarom megnézni mert idegesít ha máshogy látom mint ahogy a szerző leírta
jaaa értelek . :) hát ált én se szeretem a filmadaptációkat v miket. de ez mégis tetszik. jó a szereplőválasztás, a zenék, a színek, az effektek, a poénok stb. :) és ha nem totálisan könyvhű akkor is frankó. de nem akarlak rábeszélni. csak leírtam a véleményem :)
ayyy, jó eza kép benjékről. monnyuk benj jobban teccik rajta. joel oan hülye fejet vág. és nem jó a trikója...
de benj mien anorex már megint! O.o
fujj, nem szeressük a hp filmeket. dea könyveket igen! am, new moont olvasott már vki?? sztem az már nem oan jó... meg így az utána következő részek sem lesznek oan izgik, mert a new moonban is már csak az van,h yay, edward én így szeretlek, ne hagyj el, yay bella, énis szeresselek, de elkell mennem...blablabla...
monnyuk még nem olvastam el, csak beleolvastam. egyik oszttársamnak megvan, most szobatársam olvassa, aztán majd én. kíváncsi leszek, igaz-e, amit gondolok. xD
maaaa, fürödtem végre balatonban, már múlt héten is akartam, csak nem hoztam fürdőruhát. tök jó a víz. :)
am smi különös.
én érettségi után fogom elolvasni mer sógornőmnek megvan. ő aztmondja,hogy tökjóka :)
Meli: hát az az igazság,h nem egyedül van... a többi képen ezen a sorozaton ott van mellette Tony... hát akkor most mivan? :D fúj xD
Hp filmeket én se non szeretem de azért kiváncsi vok mit hoznak ki a maradékból...
az Alkonyatot viszont sztem akkor sem fogom megnézni max csak azután ha elolvastam.