Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
ehhhh:D ezen jót nevettem amit Meli meg Somi írtatok:D:D:D Jah...igy elképzelem , hoy ez olyan lenne mint a Megasztár, amikor még járják az országot kamionnal hogy keressék több városban is a jelentkezöket:D Joely is ezt tenné:D:D azt akkor beadnétok azt a jelentkezö lapot fényképpel:D:D
Ám jah...azért már télleg kéne találnia egy csajt:S
Nekem uncsi volt..meg tanultam, és még kéne, de nincs kedvem. =(
Utálom az évvégét..hajtáshajtáshajtás...=|
Jajj..én meg pár napja rendeltem egy SlipKnoTos pólót...és nem bírom ki, hogy megjöjjön, pedig még minimum 3 hetet várnom kell! =(
Ja...meg ma megnéztem harmadjára a Twilight-ot..de most szinkronizáltan..és feliratosan szászor jobb. Oo Nemhittemvolna hogy ezt mondom, de tényleg.
Milyxen lesz a hetetek?
Én holnap: info doga, föci tézé. Kedd: irodalom doga, nyelvtan írásbeli szintvizsga. Oo
Szerdán kompetenciát írnék, de helyette vásárolni megyek anyuval meg testvéremmel! xDD
Csütörtökön futóverseny.../ebben a hónapban a negyedik xD/
Szóval..első fele kemény lesz, de utána meg tök laza! =)
Kitti kitartást akkor! :) a pólód meg jól néz ki :D
Mi dcma pólót akartunk rendelni csak épp Hungary nincs közte a rendelő listán xD annyira jellemző...de lehet egy másik oldalról rendeljük ahova küldenek belőlük, de még egyik ismink írt josh-nak meg tal-nak ezzel a problemmel kapcs! meghát jó lenne...
sziasztooook!
Bundee : érdemes elolvasni az alkonyatot, és filmen is megnézni mert tényleg marha jó. szerintem állati izgalmas, pedig nem vok oda a vámpíros dolgokért :)
én most itthon rohadok mert jöttek vízórát cserélni és így nemtok suliba menni... fasza...tegnap se voltam mer aszittem töri lesz. csak kiderült,h ofőm elfelejtett emailt írni,h magyar lesz helyette... hát most ide jönne néhány nem túl szalonképes káromkodás de nem kezdek bele mert nem tudom abbahagyni ^^
DCMA ... (L) én arra a medálra vagyok rágyógyulva! és ha szeptembertől elkezdek melózni akkor majd gyűjteni fogok rá . :) meg mondjuk egy pulcsika se lenne rossz... de az olyan drága :(