Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D
Somi: köszike:) remélem én is:)
ajjj:(nem sikerült?:S:S: basszus...de a javítónak mennie kell:) ez akkor egy iylen bemelegités volt..szal a kövi is csak hasonló lehet ,csak könnyebb felcsikkel:)
aaaah....itt is eléggé vihar van..mmint még ugy nem esik csak mikor szarakszik tudjátok:D
öhh...hát nem tom hogy ahhoz regizni kell e twittere:D én pölö regiztem:) most sztem te is regizhetsz nyugodtan:) legfeljebb nem fogod majd igy profilodat megcisnizni...
én kitartok
sőt tökéletesen sz*rrá is áztunk ugyanis kimentünk és hát ha már kint voltunk élveztük a vizet rendesen :)
délelőtt am itt is meleg volt tesin majd megdöglöttünk... erre délután olyan vihar...
persze, segítünk az interjúban :D én mindig rajongok valakiért xD
mizujs itten?
tökjóka meglett a 4es angolból. bár lehetne jobb de elvileg szóbelivel majd felhúzom! :)
ma bioszom volt. mikroszkópoztunk. hagymák meg levelek sejtjeit nézegettük. mint az óvodások :D de tök jó volt :D csak tiszta bűz volt a terem. nembaj szerencsére egy másik oszt termében voltunk :D hadd szívjanak. hahaha :D
Mizujs veletek ezen a nagyon meleg nyárias napon?:D
Én ma voltam spanyolból írásbelizni..hát..pff...majd meglátjuk mien lesz:)
Ez a házi valami etika vagy micsoda?:D naon emlékeztet Krisztinek még anno az egyik házijára:D
Nah...látom a gc feltette ezt a olasz song klipjét:D Amugy vas.nap Hilary film volt, Perfect man:) nézte valaki?
a lényeg az h akit érdekel az dobjon egy mailt és ott részletesen elmondom, de röviden:
miért rajongasz valakiért
mit jelent számodra a rajongás
kit tartasz sztárnak stb...