Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

appi, ma olen ajast maas, remix-plaat tuleb või :D?
Tuleb tuleb!:)Mingi 20+ päeva pärast Ameerikas ilmub!
Vau, ma sain ka targemaks:D
Kes käis SP'l? Oli vinge?:D
Teeme üleskutse: ärgakem GC fjännid:D!
Tõrvikud püsti ja möllama:D
Mina tahan täiega oma käppasid selle uue plaadi külge lüüa. Tõsiselt suur soov on üks mõnus GC muusikaga ja ainult GC-le pühendatud pidu maha pidada :D.
Elavnegem msniski! ja bravo (see venekeelne) on suur imelikult piklik plakat Benji ja Joeliga ;)
Ja me pole loomaaeda jõudnud. enam vast ei jõuagi enne suve ):

Lepime mingi õhtu nüüd kokku, kus me jälle msnis kõik koos räägime, ja kellel veel kellegi msni pole ja ka osaleda tahaks, võite mind lisada ;), mu msn on liisirei@hotmail.com

Nii, ettepanekud! Ma arvan, et nt reede õhtu? või laupäeva?
mina kahjuks just reede ja laup õhtud välistaks, reedel olen sõidus ja laup pidus =) a mudu olen iga õhtu alates u. kaheksast msnis sees :P
Tglt võiks elavneda kah, mul on siin pidevalt selline tunne,et eestlastest olen foorumites aktiivne aint mina, mitte halvaga, aga kuidagi imelik on!:D
Ma pakuks ka välja kas reede või laupäevaõhtu.
Ma reedet ja laupoäva just seepärast, et siis pole järgmine päev kooli ja tuju on palju parem
Mul ajad kiireks läinud:D Aga üritan ikka elus olla:D
GC on ikka parim (H):D
Kuulake ja laulge kaasa!
:D
Igatahes, mai teagi.. :D
ma kaa ei tea;(aga no,seda et GC ikka veel parim on teab iga laps!:D
Tegelikult ma vist polegi seda vana threadi ära kustutanud xD. Ega ma vast selleni jõuagi...

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte