Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

Kuidas muidu kõigil läinud ka on ? Pikk ja vihmane suvi nüüd seljataga .
Muidu mul läheb täitsa hästi:D ma küll samas koolis, kuid seekord rebase rollis ja homme ongi esimene retsi päev:D reedel toimub põhivärk:D
Marleen, kus sa siis käid nüüd?:D
Meil oli ka rebaste retsimine! Meil oli tohutult vahva nädal! Ja koolis on üleüldse hästi vahva nüüd!
Mis teil siis tehti?:D Meil oli ka vahva:D Koolis võiks vahvam ikkagi olla:D
Rahvas, ärgake ellu:D, hoolimata majandusraskustest ja kiiretest aegadest:D
oi meil oli nii lahe, ma võik ssellest rääkima jäädagi. Mul täna pea kergelt valutab, ma homme kirjutan pika jutu kokku, sa kirjuta ka onju :D
oijumal küll, ma pole siia nii kaua sattunud ;S mul oli arvutikeeld ka :D ja kuidas teil vaheaeg on edenenud?
andsin märku, et ma elan veel :D ja et ma ei ole GC-d unustanud
keegi simple planile ka läheb?
Mina lähen....
Teate, tõega masendav on,et siin enam elu "ei kee", muidu varem olid igapäev suuredsuured vestlused, igatsen neid:(Äkki suudame end taaselustada kõik?
Igatahes minul vaheaaeg päris kenasti alanud, st et kodus passinud xD.
Aa, ja siis ma tahtsin küsida, et kas teile GC uue remix-albumi kaas meeldib?
Väga meeldib ei jõua ära oodata kuna see müüki tuleb.
SP-le ei lähe, aga jh ootan põnevusega millal see remixi plaat ka eestis kätte saadav on =)
ahjaa, käes on ju koolivaheaeg =)
Keegi teab muidu, kui kaua aega võttis,et GMR Eestisse jõudis?Sis selle järgi saaks enam-vähem oletada, millal remix peaks meie lettidele end sisse sättima:)Mina muidu ka SP-le ei lähe.

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte