Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

mhjah, ärge parem rääkige koolist.mul on sellest juba kõriauguni, ainult õpi ja õpi ja õpi.aga noh, tarkus nõuab ohvreid:D
yo yo
Tsau
Siin on tõesti vaikseks jäänud pole endal ka aega olnud foorumit külastada. Kuidas teil ka läheb. Tahtsin öelda et täna on kanal 2 film New York Minute, kus on ka Simple Plan.
Tore teada:)
hirmus kiire on kogu aeg, sept juba põhimõtteliselt läbi, õudne :S
A tere minu poolt ka :D Ega ajaga on asjad jah sellised nagu on. Filmi vaatsin. Naljakas oli neid vaadata, nagu siis selles noortekomäädias (no ei tule nimi meelde)Gc-d. Sellised noored ja teistsugused. Aga vahva.
Peatse jällenägemiseni.
Me polnud enam esimesel lehelgi. :O Mis toimub? Kõik sellised tuupurid, et õppimise kõrvalt arvuti jaoks aega ei jäägi? :D
õppimisest ei tea ma küll suurt midagi ;)
kuid jah, siin on häbiväärselt vaikseks jäänud (ja ka msnis) :)
a mul on täna sünnipäev :D
PALJU, PALJU ÕNNNNEEEE!!!! XD
Heihei, palju õnne ka minu poolt tagant järele:D
Jõudsin ka üle 2 kuu siia tagasi . Suht kiired ajad on olnud . Uus kool ja palju õppimist ja muid asju niiet arvutis käimiseks jääb ikka suht vähe aega . Üritan seda aega nüüd rohkem leida :D
Ega siin on tõesti jube vaikseks jäänud .
Kahe nädala pärast vaheaeg, siis võibolla hakkab siin ka suurem elu käima . Ma loodan vähemalt (:

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte