Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

Heiheihei!Jõudsin ka siia lõpuks, mul läks arvuti kaks nädalat tagasi katki ja alles nüüd sain arvuti, täielik košmaar noh!Kes see Kriszti on, miks ta inglise keeles räägib, mingi välismaalane?
Muidud ega ma eriti kaua ei saa olla siin, ma mõtlen, et täna,homme,ülehomme ja üleülehomme, siis kaheksa päeva ei saa jälle olla, reisile esmaspäeval ju.
Igatahes ma nüüd lähen, GCTV-d vaatama, mul on vähemalt kümme osa vaatamata!
mingi ungarlane :)
kožmaar on vähe öeldud ;) mina ei oleks seda üle elanud ....
Heh, üle oleks vast ikka elanud, aga see oleks juberaske olnud.
okei, jah üle oleks elanud :)
sest mitte ammu olid ajad kui sai arvuti ja mobiilita täitsa rahulikult ära elatud :D
Selliseid aegu mina ei mäleta, ma olen nooor, olen liiga noor;D
no-noh :) vb tuleb asi ka sellest et mina olin siis maalaps, kes ei osanud tahtagi arvutit ja mobiili ;)
aga jh nüüd vanas eas: cant do without ;)
Tsauki!! Ma leidsin jälle aega korra siia tulla, vaiseks olete tõesti jäänud. :(
Mis teinud olete siis ka???
jah raske on selle vaikuse vastu võidelda kui kaas võitlejaid ple ;)
teinud töö kõrvalt kõike ja samas nagu mitte midagi aga hirmus unepuudus on - järelikult ple maganud ;) aga noh talvel aega magada ;)
Siin on talveune asemel suveuni. Mina tulin eile Hauka laadalt tagasi :D
mnjaa... mul on suht kiire olnud, seepärast pole ammu enam käinud. elan,öpin, töötan soomes ja siis aeg on nii kiirelt käest lennanud...aga kui sügis tuleb, küll siis rahvas aktiivsemaks muutub, ma olen kindel selles;).
loodame, keep our fingers crossed ;)
Hei !
Kuidas suvi möödb ka ? :)
Kunagi oli vist siin juba selline teema, aga ma ei viitsi otsida :D Kellel myspaces kasutaja on ?

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte