Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

Pähh kõik lähevad igalepoole.Mina igatahes õhtul Eesti laulule, Elva laulaval, seal Tõnis Mägi, Maarja, Luisa Värk, Liisi Koikson jne..sis tulin just päevitamast pärast ujuma vast jne.
mina jõudsin alles töölt,
kahju et minema lähete...lõbutsege hästi
mina ei lähe küll kusagile, vähemalt kusagile kus internetti pleks :)
nii et olen ikka olemas, käin tööl ja vabadel päevadel chillin niisama xD
sama siin, mina käin tööl ja peale tööd tuled siia ja vabadel päevadel proovin siin olla nii palju kui võimalik.
Einoh, siin on ikka vääga vaikne :D
Kõik on suvitamisega hullult ametis , ma vaatan :)
njam, jälle teemast maas, nagu tavaliselt
ma lihtsalt annan märku et ma olen olemas ;D

suvi on nii tegemisi täis, vähemalt mõnes gc-vestluses olen osalenud ;D

etjah, olge tublid ;D mul lihtsalt nii tihe graafik ja ma ei jõua siia kirjutada ;(
see on hea mõte seda uuesti proovida,proovisime aga kudagi kadus teema ära.
kohe on raske midagi küsida...
kuna oli üks küsimus reisimisest, siis jätkan et rääkige midagi lahedat, mis on juhtunud reisimisel, olgu see siis eestis või kaugemal.
kahjuks ei ole töö võtab kogu aja aga väga tahaks kuhugi kus oleks päike, sest meil on seda vähe koguaeg ainult sajab...loodame et varsti tulevad norm. ilmad
endal pole midagi lahedat juhtunud, olen küll välismaal ja eestis käinud aga sellist mida pärast koos sõpradega naerda ei olegi juhtunud...pole lihtsalt ammu reisinud...
mina tahaks minna Ameerikasse või Miamisse
tore kui august pidi ilus olema kui on kole ilm siis oled ise ka selline väsinud aga kui ilus ilm on kohe tuju ka parem

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte