Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

Oojaaa, naad peavad:P
Julmalt hea oleks. :)
Siis võiks juba.., mingi kerge kokkutuleku teha, ehk..?:D
Me foorumis üpris taga.., aga ma siis kriban midagi:p
YAY :D
Jeeeee, Nicole ja Joel said poja!!:)
jeeeeeeeeeeeee! :D
eino kui nad eestisse tuleksid siis oleks ikka üllliiiikõõõvvaaa!!!:D tahaks hullult näha neid ja selle kokku tuleku võiks teha siis kindlasti :)
Ent ma siiski usun, et niipea nad tagasi ei tule, eriti praegusel masukal..
Mis sa ajad rumalat juttu, nii negatiivne ei tohi olla :D
Kas keegi on tellinud midagi DCMA online poest? sooviks ka ükskord tellida,kuna seal on vapustavad riided:)kui olete siis muljetage mulle:)
olen tellinud golden hood, 3 särki üks oli workin, teiste nimesi peast ei tea. ja siis see väike brass knucklesi kaelakett. olen väga rahul ja vaatamata postikulule on või oli vägagi odav tellida neid asju mis on allahinnatud. mingi kümne või viiesteist dollarine särk näiteks. eestist sellist ei saa ja kui saaks siis nad panevad siin mingi viis sotti õigele hinnale otsa alati.
Kuidas kõigil läheb? Ma olen ka natuke kõrvale jäänud, aga loodan asjadega kiirelt kurssi viia.
Tere:D Ma pole siia lehele vist aasta aega sattunud. Sain veidi aega tagasi uue läpaka ja nüüd pidin passwordi meelde tuletama, et siia pääseda. Kuidas siis läheb? Ma olen Good Charlottest veidi kõrvale jäänud kuna vaevlen uue sõltuvuse käes - sari nimega The Vampire Diaries :D Üle mõistuse hea sari. Kas olete seda näinud? Igatahes soovitan soojalt, te ei kahetse:D Ma ise olen täiesti sõltuvuses sellest sarjast.
selge:)eestis on juba näiteks linki parki särk mingi üle 500 kr veits netist tuleb igaljuhul odavam.

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte