Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

15 may tuli green day uus plaat välja.. et siis kuidas meeldib teile? ma olen juba põhimõtteliselt 5 aastat fänn olnud ja mulle meeldib väga ning lähipäevil peab ära ka ostma. :)
Ei tea, pole kuulnud..:D
kuulsin jh et uus plaat väljas, aga ei ole nende muusikaga väga kursis =)
aga kui juba teiste bändi jutt tuli siis rääkige mis peale GC veel koidab. endal on juba 4 aastat lemmik olnud Misfits. veel põhilised on siis Green day, Kiss, Danzig ja Deathstars .
Seda ma teadsin ka, et uus plaat neil väljas, aga pole kuuland:D
Peale CG on nt 12 Stone toddler jpm. Palju on näiteks sellised, et neilt meeldib nii umb. 2-3 lugu:D
Mulle meeldib samuti Green Day, siis Simple Plan mingil määral, Metro Station on ka hea.Peale nende kuulan üsna palju pop'i ka (bad me, I know).Jonas Brothers, Enrique Iglesias, Seal meeldivad.Alexander Rybak ning Liisi Koikson on ka mõnusad.
Jou-jou, rahvas, mis möllate?:D
no mis siin ikka teha, naudin kehva ranna ilma ja käin tööl =)
Ohoo, siin on eriiiitiii vaikseks jäänud. Randa on kindlasti kõik jõudnud juba, kel vähegi tahtmist olnud, nüüd need ilusad ilmad vist läbi selleks korraks :P Keegi laulupeole läheb?
ple vist piisavat tahtmist olnud ;) aga randa ple jõudnud (tööl vaja ka ju käia) =)
aga jh ka laulupeole ei jõua = tööl
vaine on siin tõesti =)
Ojaa. Kui ma Laulu-,tantsu ja pillipeoga seoses Tallinnasse sattusin, siis ma käisin esmakórdselt Pirital ujumas :D (Yay for me). Tantsupidu oli ilus. Laulupidu oli võimas! Pillipeol osalesin. Olen varemgi laulupeol kaks korda osalenud, see tunne on kirjeldamatult hea:P
haaaa, ma loodan, et asi läheb jälle aktiivsemaks siin-joel kirjutas oma twitteris, et gc'l on plaan maailmatuur teha taaskord, algama peaks siis veebruaris. niiiiiiii lahe!!!
nad PEAVAD eestisse tulema uuesti.

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden