Good Charlotte

We moved to here :D. Gonna delete the old one soon. We will talk in Estonian, but you can ask us stuff ;)

Elame nüüd siin edasi.

Views: 32

Reply to This

Replies to This Discussion

Meie uus kodu on nüüd siin,lõplikult loodetavasti.Ma ei kannata kolimist :D
Liisi is our activist :P
Go Liisi go Liisi!
Haha. jep.. uus kodu. ma sain alguses šoki, kui avastasin, et uus kodukas on:D. positiivse šoki muidugi;)
Ma sain siis šoki,kui ma eile avastasin,et kõik meie postitused vanal lehel,mida oli üle kolme tuhande on kõik ajalugu!!
Mulle uus kodukas meeldib, aga foorum on pisut harjumatu.
nõustun teiega:) aga põnev, selles mõttes, et nüüd on kõik rohkem kättesaadavam, foorumid, kodulehed, blogid jne. Plus muidugi GC =) Gotta love it!
Kena foorum:)
Keegi on kuulnud.. et millal ehk DCMA Euroopase võiks jõuda.. kui jõuab..?
ei tea, ei usu et poodidesse jõuab..eile MTV- intervjuus ka nad nagu ütlesid, et online saab osta, seega siia ei jõua...aaa tglt mingitesse suurematesse riikidesse küll jah..
Nad ei ole täna veel isegi postitust teinud,kruvivad pinget vist!
Mulle kah sessuhtes hullult meeldib uus leht,et GC blogi ja pildid nende kontserditest,vabast ajast janii on siin kättesaadavad,ja uuenduvad pidevalt,mitte nagu vanal lehel:)
Ma just tulin koolist,kohe netti ja siia lehele,et nende uut blogi postitust lugeda,aga mida pole seda pole!
küll ta tuleb, aga seekord ma arvan ,et benji ei kirjuta vaid keegi teine..ja siis ma ennustan et nad ütlevad et tore et teile kõigile uus kodukas meeldib ja siis nad veel äkki ütlevad, et nende tuur saab kohe läbi ja nad on väsind vms :)

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte