Good Charlotte

Ahoj, tak mě napadlo založit nový fórum, když jsou ty nový stránky:-)
Doufám, že se nás tu sejde co nejvíc! Hezky si to tady užívejte:-)

Views: 194

Reply to This

Replies to This Discussion

Tak asi né no....:(
Ahoooj lidi :) sem ráda že je tu aspon pár čechů :)
ahoj:-)....jo to sice je, ale teď se to tu vůbec nehejbe:-/
čau,viděli jste někdo to video od Marleen? Jak se tam GC měli zmiňovat o Praze, já jsem to neztihla, už je to smazaný, nevíte někdo co tam bylo?
Cže cže cžee??
všechny tady zdravim:)
a jak ste řešili, který stránky byly lepší, tak myslim, že u obouch byly výhody i nevýhody.. tyhle sou sice kapku nepřehledný a chvíli mi trvalo než sem si zvykla, jak co funguje:D ale kluci sem víc píšou:) a navíc s fotkama;) a i profily sou lepší.
Jo, to je pravda... Já to sice zase tak moc nemůžu posoudit, protože jsem na ty starý stránky zase tak moc nechodila, ale tyhle se mi líbej víc.. :))
já ho neviděla.. protože tohle fórum sem objevila až teď nedávno:D ale taky by mě zajímalo, co o nás povídali:)
já právě chodila i na starý...
no ale taky mě překvapilo,že ty starý úplně smazali.. já myslela,že to jen nějak upravěj.. takhle smázli i všechny profily a všechno, co tam lidi měli no.. ale třeba to jinak nešlo..
teda teda ja sem tady uz dlooouho nebyla vid MyEverythinG??nejak jsem vubec nemela cas...a teda abych se priznala tak jsem tady na to i tak trochu zapomela:-[ takze...nejaky super novinky?jak tak koukam moc se to nehybe....nooo takze pojdte to nejak rozhejbat:-)
jj přesně tak Sáruš:-D ... Ono teď moc není co rozebírat, před koncertem to bylo jiný, to je jasný:-) To, co se děje, sleduju převážně na gcstate.com, hlavně fotky, naposledy mě naprosto dojala malá Harlow, ta je TAK podobná Joelovi, až je to neuvěřitelný<3
jo, to máš pravdu:) a je strašně roztomilá!! její fotky sou vždycky naprosto super:)

Reply to Discussion

RSS

GC IPHONE APP

Music

Loading…

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte